Football Talk

Το πλάνο νίκης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την εξασφάλιση της πρώτης δυάδας στον όμιλο! (video)

Το πλάνο νίκης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την εξασφάλιση της πρώτης δυάδας στον όμιλο! (video)

Η Εθνική ομάδα ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Ιρλανδία (13/10, 21:45), για την 4η αγωνιστική του Nations League, σε ένα γεμάτο, όπως όλα δείχνουν, «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αλλάξει ελάχιστα από την ενδεκάδα που έγραψε ιστορία στην Αγγλία

Η Εθνική ομάδα έρχεται με την αύρα του νικητή μετά τον θρίαμβο κόντρα στην Αγγλία. Οι διεθνείς μας αφιέρωσαν αυτήν τη σπουδαία νίκη στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ, σε ένα άκρως συγκινητικό παιχνίδι. Πλέον, ετοιμάζονται για την αναμέτρηση ενάντια στην Ιρλανδία (13/10, 21:45) με στόχο τη νίκη και την εξασφάλιση της πρώτης δυάδας στον όμιλο. 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αλλάξει ελάχιστα στην αρχική σύνθεση της ομάδας του, συγκριτικά με τη μεγάλη νίκη επί αγγλικού εδάφους. Απών από το σημερινό παιχνίδι, λόγω συμπλήρωσης καρτών, θα είναι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και όπως όλα δείχνουν στο πλευρό του Ντίνου Μαυροπάνου, θα βρίσκεται ο Παντελής Χατζηδιάκος. Ωστόσο, υπάρχει και η επιλογή του Παναγιώτη Ρέτσου

Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Κώστας Τσιμίκας είναι διαθέσιμος ξανά, μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, αλλά η πολλή καλή εμφάνιση του Δημήτρη Γιαννούλη κόντρα στους Άγγλους, ίσως τον κραήσει στον πάγκο. 

Στον χώρο του κέντρου ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα είναι βασικός, με τον Μανώλη Σιώπη δίπλα του, αν και τη θέση δίπλα στον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού τη διεκδικεί ο Πέτρος Μάνταλος. Στα άκρα της επίθεσης ο Γιώργος Μασούρας με τον Χρήστο Τζόλη θα χάσουν δύσκολα τη θέση τους από τον Γιάννη Κωνσταντέλια, που είναι και εκείνος καλύτερα από την ίωση που πέρασε. Στην κορυφή της επίθεσης η συμμέτοχη του Βαγγέλη Παυλιδη θεωρείται δεδομένη, ειδικά μετά την τρομερή εμφάνισή του και τα δυο τέρματα που πέτυχε. 


Μία εκτίμηση 11άδας για το Ελλάδα - Ιρλανδία είναι: Βλαχοδήμος - Γιαννούλης, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος και Ρότα - Κουρμπέλης με Σιώπη ή Μάνταλο και Μπακασέτα στο κέντρο - Τζόλης, Μασούρας και Παυλίδης στην επιθετική τριάδα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0