Football Talk

«Αναπαύσου ήσυχα αδερφέ μου!»: Η αφιέρωση του Τζέιμς Μάκατι στον Τζορτζ Μπάλντοκ!

«Αναπαύσου ήσυχα αδερφέ μου!»: Η αφιέρωση του Τζέιμς Μάκατι στον Τζορτζ Μπάλντοκ!
Οι τιμές προς τον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ συνεχίζονται. Τη σκυτάλη παίρνουν οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές, αυτή τη φορά ο πρώη συμπαίκτης του Τζορτζ, Τζέιμς Μάκατι

Σύσσωμο το ελληνικό και αγγλικό ποδόσφαιρο πενθούν τον ξαφνικό χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ, και οι εκπρόσωποί τους τιμούν με κάθε τρόπο τη μνήμη του.

Ένας ακόμη πρώην συμπαίκτης του, αυτή τη φορά Άγγλος, ο Τζέιμς ΜάκΑτι τού αφιέρωσε τα γκολ του στη νίκη της Κ21 των «λιονταριών» επί της Ουκρανίας.

Οι δύο τους συνυπήρξαν στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κατά την περασμένη διετία, όταν και ο επιθετικός χαφ της Μάντσεστερ Σίτι δόθηκε δανεικός δις για να πάρει χρόνο συμμετοχής. 


Χθες (11/10), σκόραρε δύο φορές και την πρώτη σήκωσε τη φανέλα του, φανερώνοντας μια άλλη, που είχε το νούμερο 2, τα αρχικά του «GB» και έγραφε χαρακτηριστικά: «αναπαύσου ήσυχα αδερφέ μου». 

Υπενθυμίζεται, πως στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της πρώην ομάδα τους, οι φίλαθλοι θα έχουν δημιουργήσει, μέσω εράνου, τεράστιο πανό προς τιμήν του πρώην παίκτη τους (26/10 με τη Στόουκ).

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0