Football Talk

Προπονητής της Σέφιλντ για Μπάλντοκ: «Οι παίκτες έχασαν έναν αδελφό!»

Προπονητής της Σέφιλντ για Μπάλντοκ: «Οι παίκτες έχασαν έναν αδελφό!»

Ο προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Κρις Γουάιλντερ, μίλησε για τον αδικοχαμένο παίκτη του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Το ελληνικό αλλά και το αγγλικό ποδόσφαιρο πενθεί για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, με τον 31χρονο να φεύγει ξαφνικά από τη ζωή.

Ο coach της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Κρις Γουάιλντερ, που υπήρξε προπονητής του Μπάλντοκ, δήλωσε συγκλονισμένος για την απώλειά του, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πραγματικά συγκλονισμένος. Πραγματικά, νομίζω ότι φτάνουμε σε εκείνη την ηλικία που πηγαίνουμε σε ολοένα και περισσότερες κηδείες.

Προφανώς στη ζωή σου χάνεις ανθρώπους που αγαπάς και σέβεσαι, αλλά αυτός ο θάνατος είναι κάτι εντελώς διαφορετικό για τον καθένα. Όλοι μας είμαστε απολύτως άναυδοι, είναι πραγματικά τραγικό αυτό.

Δεν ήταν από τους παίκτες που μπαίνουν στα πρωτοσέλιδα αλλά ο Τζορτζ ήταν μία σπουδαία προσωπικότητα, ένας τεράστιος ηγέτης, ένας τεράστιος φάρος πολιτισμού. Ήταν η επιτομή για τα πάντα, εντός και εκτός γηπέδου.

Ήταν ένας ταπεινός άνθρωπος, Είχαμε τους καυγάδες μας, τα ξεσπάσματά μας αλλά τα αφήναμε στην άκρη έχοντας ως στόχο και οι δύο το ίδιο αποτέλεσμα.

Η οικογένειά του έχασε έναν γιο και οι παίκτες έχασαν έναν αδερφό. Αυτά τα αγόρια πήγαιναν στον πόλεμο μαζί με τον Τζορτζ κι αυτός ανταποκρινόταν σε κάθε πρόκληση.

Ήταν ένας παίκτης που απολάμβανες να προπονείς. Έδινε το 100% σε κάθε ματς και αυτό ήθελε ο κάθε οπαδός της Σέφιλντ»



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0