Football Talk

«Αφιερωμένο εξαιρετικά!»: Έρανος των οπαδών της Σέφιλντ για πανό στη μνήμη του Μπάλντοκ!

«Αφιερωμένο εξαιρετικά!»: Έρανος των οπαδών της Σέφιλντ για πανό στη μνήμη του Μπάλντοκ!
Μαζί με τους Έλληνες πενθούν και οι Άγγλοι, ειδικά οι οπαδοί της Σέφιλντ… Ήταν ένα από τα αγαπημένα τους παιδιά και θα τον τιμήσουν, όπως του αξίζει. Ήδη ξεκίνησε διαδικτυακός έρανος, όπου οι φίλοι της ομάδας συμβάλλουν με όποιο ποσό επιθυμούν για την δημιουργία ενός τεράστιου πανό αφιερωμένο σ’ αυτόν στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι.

Το βαρύ πένθος συνεχίζεται σε Ελλάδα και Αγγλία για τον αιφνίδιο θάνατο του Γιώργου Μπάντολκ και άπαντες επιδιώκουν να τον τιμήσουν με όποιο τρόπο μπορούν.

Την αρχή πραγματοποίησαν μόλις χθες οι διεθνείς μας (προηγήθηκαν τα μηνύματα αποχαιρετισμού στους λογαριασμούς τους στα socialmedia) με τον θρίαμβο επί της Αγγλίας, της δεύτερης πατρίδας του Τζορτζ για πρώτη, μέσα στο ιστορικό «Γουέμπλεϊ» με 2-1.

Σειρά πλέον παίρνουν οι Άγγλοι φίλαθλοι και δη αυτοί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όπου ο δεξιός μπακ λατρεύτηκε όσο λίγοι. Πώς αποφάσισαν να τον τιμήσουν; 


Με τη δημιουργία ενός τεράστιου πανό, μέσω εράνου, με προαιρετική συμμετοχή και ελεύθερη οικονομική συνεισφορά, που θα περιλαμβάνει τη μορφή του στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι.

Δέος…

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0