Football Talk

Παναθηναϊκός: Κίνηση μεγαλείου – Υπό την προστασία του η οικογένεια Μπάλντοκ!

Παναθηναϊκός: Κίνηση μεγαλείου – Υπό την προστασία του η οικογένεια Μπάλντοκ!
Σύσσωμος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού, αν και σοκαρισμένος, κάνει από την πρώτη στιγμή το καλύτερο δυνατό για να προστατεύσει την οικογένεια του Μπάλντοκ, όσο και φυσικά τη μνήμη του ίδιου του Τζορτζ. Ο σύλλογος στοχεύει να συνεχίσει μακροπρόθεσμα τη συνεισφορά του με όποιο τρόπο, παίρνοντας υπό την προστασία του τη σύζυγο και την κόρη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή. 

Στις πρώτες αυτές πολύ δύσκολες ώρες της απώλειας του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο Παναθηναϊκός αποδεικνύει πως με κάθε τρόπο επιθυμεί να διαφυλάξει τη μνήμη του Τζορτζ, προστατεύοντας την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του.

Η σχετική ανακοίνωση περί σεβασμού, η τετραήμερη ακύρωση των προπονήσεων και το αντίο των συμπαικτών του τείνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Ο σύλλογος αποδεικνύει πως στοχεύει να κάνει το ίδιο και μακροπρόθεσμα, όχι μόνο σε πρώτο χρόνο στο άμεσο αυτό διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ήδη η δέσμευση, επ' αόριστον μάλιστα, να αναλάβει υπό την προστασία του, τόσο τη σύζυγο, όσο και τη μικρή του κόρη, μόλις ενός έτους, και να συνδράμει με κάθε δυνατό και αναγκαίο τρόπο. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0