Football Talk

Μητσοτάκης: Συνάντηση στο Μαξίμου με Τσέφεριν για το ζήτημα της οπαδικής βίας!

Μητσοτάκης: Συνάντηση στο Μαξίμου με Τσέφεριν για το ζήτημα της οπαδικής βίας!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, και άλλους ιθύνοντες ευρωπαϊκών και μη θεσμών, με θέμα την καταπολέμηση της βίας και την όποια πρόοδο έχει συντελέσει σχετικά η χώρα μας.

Σήμερα το πρωί της Πέμπτης (10/10), πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, για το μείζον ζήτημα της οπαδικής βίας.

Δόθηκαν συγχαρητήρια σχετικά από τον Σλοβένο επικεφαλής για την πρόοδο επί του θέματος, αφού προηγουμένως, τέθηκαν επί τάπητος τα ληφθέντα, έως τώρα, μέτρα για την αποτελεσματική πρόληψη του φαινομένου (επιτήρηση ζωνών του γηπέδου, μέσω καμερών, η αυτόματη επιβολή ποινών σε ενδεχόμενες παραβάσεις, ψηφιακή ταυτοποίηση κατόχου εισιτηρίου).

Επισημάνθηκε, επίσης, η πρόοδος της συμπεριφοράς των φιλάθλων, συγκριτικά με τα μεγάλα πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου, συνδυαστικά με την ανάδειξη νέων αθλητών και τη δυνατότητα συνεργασίας με αφρικανικούς συλλόγους στο ίδιο πλαίσιο.  

Εκτός του Προέδρου της UEFA, ο Έλληνας πρωθυπουργός συνομίλησε διά ζώσης με Πρόεδρο της Αφρικανικής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (CAF), Πατρίς Μοτσεπέ, τον Γενικό Γραμματέα της UEFA, Θεόδωρο Θεοδωρίδη και τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επαγγελματικών Ομάδων Ποδοσφαίρου (ECA), Νασέρ Αλ-Κελαϊφι, στο πλαίσιο της 31ης Συνέλευσης της ECA. 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Γιώργος Γεραπετρίτης και Γιάννης Βρούτσης, με τις ιδιότητες των Υπουργού Εξωτερικών και Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, αντίστοιχα.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0