Football Talk

Τζορτζ Μπάλντοκ: Πνιγμός η αιτία θανάτου σύμφωνα με τη νεκροτομή

Τζορτζ Μπάλντοκ: Πνιγμός η αιτία θανάτου σύμφωνα με τη νεκροτομή

«Πνιγμός εντός ύδατος» είναι η αιτία για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, σύμφωνα με τη νεκροτομή και πλέον αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Σχετικά Άρθρα
Το πανελλήνιο είναι σε μια κατάσταση σοκ μετά τον αδόκητο θάνατο του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ. Οι πρώτες πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει έκαναν λόγο για πνιγμό.

Πλέον αυτό επιβεβαιώθηκε μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής που έγινε για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του. Η νεκροτομή έγινε στην Ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ ελήφθησαν και δείγματα για τις τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά, αφού χρειάζονται ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να βγουν.

Το σώμα του δεν είχε σημάδια, μώλωπες ή τραύματα που να δείχνουν τυχόν εγκληματική ενέργεια και ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό ύδατος, που απλοϊκά σημαίνει πως κατάπιε νερό εν ζωή.

Ο 31χρονος άσος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης (9/10) στο σπίτι του στα νότια προάστια όταν και η γυναίκα του προσπαθούσε να έρθει σε επικοινωνία μαζί του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0