Football Talk

Στον Αστέρα Τρίπολης ξανά ο Παντελίδης-Επιβεβαίωση του BN Sports!

Στον Αστέρα Τρίπολης ξανά ο Παντελίδης-Επιβεβαίωση του BN Sports!

Ο Σάββας Παντελίδης επιστρέφει στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης αντικαθιστώντας τον Κλοντ Μακελελέ, σε μια απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ BN Sports. 

Το BN Sports είχε αναφερθεί στους λόγους που ο Κλοντ Μακελελέ αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης μέσα σε τρεις μόλις αναμετρήσεις, όντας μάλιστα αήττητος και μάλιστα είχε αποκαλύψει πως ο Σάββας Παντελίδης είχε βρεθεί στις εξέδρες της Λεωφόρου για να παρακολουθήσει από κοντά τους Αρκάδες

Η διοίκηση των Αρκάδων βρήκε τον αντικαταστάτη του Γάλλου παλαίμαχου σε ένα πρόσωπο από τα παλιά. Ο Σάββας Παντελίδης θα είναι το νέο πρόσωπο, στο οποίο στηρίζονται στον σύλλογο ότι θα επαναφέρει την τάξη και τις ισορροπίες που έχουν χαθεί.

Ο Σάββας Παντελίδης προπονούσε την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης από τον Σεπτέμβριο του 2017, μέχρι και τον Νοέμβριο του 2018. Σε αυτό το διάστημα, οι Αρκάδες μέτρησαν 17 νίκες, ισάριθμες ήττες και 12 ισοπαλίες σε 46 αναμετρήσεις. Να τονίσουμε ότι ήταν και ο τελευταίος προπονητής που με τον οποίο έπαιξαν στην Ευρώπη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0