Football Talk

Βουλγαρικά ΜΜΕ: «Ο Ντεσπόντοφ ψάχνει ομάδα για να φύγει από τον ΠΑΟΚ τον χειμώνα!»

Βουλγαρικά ΜΜΕ: «Ο Ντεσπόντοφ ψάχνει ομάδα για να φύγει από τον ΠΑΟΚ τον χειμώνα!»

Στη Βουλγαρία κάνουν θέμα για το μέλλον του Κίριλ Ντεσπόντοφ στον ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας ότι ο αρχηγός της εθνικής ομάδας ψάχνει να φύγει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από τους Θεσσαλονικείς

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να απέρριψε πρόταση από τη Ρωσία το καλοκαίρι για τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, ωστόσο ο 27χρονος μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου», σύμφωνα με τα ΜΜΕ που υπάρχουν στη χώρα του, θέλει να αποχωρήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα «24chasa.bg», σημειώνοντας πως ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής, ήδη, έχει επικοινωνήσει με το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, στην Πορτογαλία, για να βρεθεί ο νέος σταθμός της καριέρας του. 

«Ο αρχηγός της Εθνικής Βουλγαρίας ψάχνει, ήδη, ομάδα για να ενταχθεί κατά τη χειμερινή διακοπή. Είναι αναπληρωματικός στον ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό και αυτό δεν του αρέσει Έχει επικοινωνήσει με το πορτογαλικό πρακτορείο που τον εκπροσωπεί για να τον βοηθήσει να βρει επιλογή για τη μεταγραφή του εκτός Ελλάδας», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0