Football Talk

Μέσι για Ινιέστα: «Θα λείψεις από το ποδόσφαιρο – Είσαι φαινόμενο!»

Μέσι για Ινιέστα: «Θα λείψεις από το ποδόσφαιρο – Είσαι φαινόμενο!»

Ανακοίνωσε επισήμως πως «κρεμάει» τα παπούτσια του και πλέον αποθεώνεται απ’ όλους για την κληρονομία που άφησε πίσω του. Ο Αντρές Ινιέστα σταμάτησε το ποδόσφαιρο και οι επευφημίες και τα αφιερώματα προς το όνομά του μόλις ξεκίνησαν. Ο Λιονέλ Μέσι τον αποθέωσε στην αποχαιρετιστήρια τοποθέτησή του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως απόλαυσε να παίζει πλάι του.

Ο Αντρές Ινιέστα αποσύρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (05/10) και η ποδοσφαιρική Ευρώπη (και όχι μόνο) τον τιμά με τον αποχαιρετισμό της. Ένας εκ των πολλών – και από τους πρώτους που το έκανε – είναι ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος μεγαλούργησε με τον Ισπανό μέσο στη Μπαρτσελόνα, κατά τη διάρκεια της πιο ένδοξης εποχής της, στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν.

Χαρακτηριστικά, ο Αργεντινός αναγνώρισε τη μοναδικότητα του άλλοτε συμπαίκτη του με τα εξής λόγια: «Ένας από τους συμπαίκτες με την περισσότερη μαγεία και ένας από αυτούς που απόλαυσα περισσότερο να παίζω στο πλάι του. Θα λείψεις από το ποδόσφαιρο και όλους μας. Εύχομαι τα καλύτερα, είσαι φαινόμενο». 


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0