Football Talk

Εθνική Ελλάδος: «Ζεστό» το κλίμα στην πρώτη προπόνηση – Σε τι έδωσε έμφαση ο Γιοβάνοβιτς

Εθνική Ελλάδος: «Ζεστό» το κλίμα στην πρώτη προπόνηση – Σε τι έδωσε έμφαση ο Γιοβάνοβιτς

Η Εθνική Ελλάδος πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση, ενόψει της αναμέτρησης με στην Αγγλία για το Nations League. Σε ποια σημεία έδωσε έμφαση ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η Εθνική Ελλάδος την Πέμπτη (10/10) αντιμετωπίζει την Αγγλία στο «Wembley», για την 3η αγωνιστική του Nations League. Σήμερα, (07/10) η «γαλανόλευκη» πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση, για τον αγώνα κόντρα στην ομάδα των «Λιονταριών».

Εκεί, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε έμφαση στην ανάπτυξη και στην τακτική της κυκλοφορία της μπάλας. Η προπόνηση είχε διάρκεια περίπου μία ώρα και είκοσι λεπτά. Τσιμίκας, Τζόλης, Ζαφείρης, Μπακασέτας, Πέλκας, Κουλιεράκης, Ρότα, Χατζηδιάκος, Τζολάκης και Ρέτσος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και αποκατάσταση, καθώς προέρχονται από βεβαρημένο πρόγραμμα με τις ομάδες στις οποίες αγωνίζονται, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν είχε στη διάθεση του τον Φώτη Ιωαννίδη, λόγω του τραυματισμού του στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Να υπενθυμίσουμε πως ο Έλληνας σέντερ φορ θα μείνει έναν μήνα εκτός δράσης εξαιτίας της θλάσης στους προσαγωγούς που υπέστη. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0