Football Talk

Ο Μακελελέ μιλούσε για τον Μπιλέ, αυτός υπέγραψε, έπαιξε με τον Asteras AKTOR, αλλά πού είναι η ανακοίνωσή του; (pics)

Ο Μακελελέ μιλούσε για τον Μπιλέ, αυτός υπέγραψε, έπαιξε με τον Asteras AKTOR, αλλά πού είναι η ανακοίνωσή του; (pics)

Ο Κλοντ Μακελελέ «κατηγορεί» τον Asteras AKTOR πως του έλεγαν ποιον ποδοσφαιριστή να χρησιμοποιήσει. «Φωτογραφίζει» τον Μπιλέ. Έπαιξε κόντρα στην Athens Kallithea ως αλλαγή, κατέγραψε δύο ασίστ. Το παράδοξο όμως είναι πως στην αναζήτησή μας στην ιστοσελίδα του Αστέρα για τον παίκτη, δεν βρήκαμε κάτι… Το Transfermarkt  τον συμπεριλαμβάνει στο ρόστερ της ομάδας της Τρίπολης, η ομάδα όχι στο επίσημο site της! Στο site της Super League πάντως, υπάρχει, ενώ στην αποστολή του ματς δεν συμπεριλαμβάνεται!

«Χαμός» έχει προκληθεί την τελευταία μία ώρα στην Ελλάδα, αναφορικά με τον Κλοντ Μακελελέ και τις δηλώσεις που έκανε στο London World, κατηγορώντας τον Asteras AKTOR για την αποχώρησή του.

Ο Μακελελέ πολλάκις αναφέρθηκε σε έναν ποδοσφαιριστή, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον καλύτερο της ομάδας, λέγοντας πως το ίδιο το club δεν του έδινε τη δυνατότητα να τον χρησιμοποιήσει.

Ο λόγος για τον Νταρνέλ Ερίκ Μπιλέ, ο οποίος μπήκε στο γήπεδο, ενώ δεν ήταν στην αποστολή, έδωσε δύο ασίστ και οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 3-1 της Athens Kallithea. Εντυπωσιαστήκαμε, αναζητήσαμε στοιχεία για αυτόν και παρατηρήσαμε πως δεν έχει ανακοινωθεί!

Τι συμβαίνει τώρα με τον νεαρό Γάλλο; Ο Μπιλέ βρέθηκε στην Τρίπολη και στα γραφεία της ελληνικής ομάδας πριν από μία εβδομάδα και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο. Υπάρχει κανονικά φωτογραφία του και το όνομά του στην ιστοσελίδα της Stoiximan Super League!

Παρόλα αυτά, έκτοτε ο ποδοσφαιριστής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα! Δεν υπάρχει κάποιο άρθρο που να δείχνει πως ο Μπιλέ ανήκει στον Asteras AKTOR, την στιγμή που και στην ιστοσελίδα, ο Μπιλέ δεν συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία «ομάδα», στο ρόστερ!
mpileee.jpg


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0