Football Talk

Και αν στο τέλος πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, μην ξεχάσετε τι έκανε ο Καμαρά σε Περιστέρι και Λιβαδειά! (photo)

Και αν στο τέλος πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, μην ξεχάσετε τι έκανε ο Καμαρά σε Περιστέρι και Λιβαδειά! (photo)

Ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής και πρωτοπόρος από τη Λιβαδειά στο τέλος, όπως έφυγε και από το Περιστέρι. Κοινός παρονομαστής και των δυο παιχνιδιών ο πρώην «ερυθρόλευκος», Μαντί Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά είναι αδιαμφισβήτητα η «χρυσή» αλλαγή του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και ολόκληου του πρωταθλήματος, έως τώρα. Ο μέσος του ΠΑΟΚ έχει σώσει δυο φορές τον τελευταίο έναν μήνα την ομάδα του και δίνει μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας δεν ήταν σε καλό βράδυ, για ακόμη μια φορά, κόντρα στον Λεβαδειακό, όμως κατάφεραν να κερδίσουν και να ανέβουν στην κορυφή του πρωταθλήματος. 

Ο ΠΑΟΚ απολαμβάνει τη μοναξιά που έχει ως πρωτοπόρος, πηγαίνοντας στη διακοπή των εθνικών ομάδων με αρκετά πράγματα προς σκέψη και συζήτηση. Εάν δεν είχε τον Καμαρά, ο «δικέφαλος», δε θα ήταν πρώτος και ίσως η μουρμούρα προς το «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο να ήταν πιο έντονη. 

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, με το γκολ που σημείωσε στο 86ο λεπτό της χθεσινής αναμέτρησης, ουσιαστικά έδωσε και τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Δεν είναι η πρώτη φορά, όμως, που το κάνει. Ο Καμαρά είχε σκοράρει και το «χρυσό» τέρμα του ΠΑΟΚ, στο Περιστέρι, ενάντια στον Ατρόμητο, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με 1-2. 

Σε εκείνη την αναμέτρηση είχε περάσει ως αλλαγή και είχε αγωνιστεί μόλις 18 λεπτά. Σε αυτό το διάστημα είχε 13 επαφές με τη μπάλα και μια προσπάθεια στον στόχο, που την έκανε και γκολ. Αυτό το τέρμα ήταν και το πρώτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά και το πρώτο του μετά τον Αύγουστο του 2023, όπου είχε σκοράρει ξανά ενάντια στους Περιστεριώτες, φορώντας τα «ερυθρόλευκα». 

Όσον αφορά το χθεσινό του τέρμα, ήταν το δεύτερο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με εκπληκτική κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Βιεϊρίνια στο δεύτερο δοκάρι. Κόντρα στον Λεβαδειακό ο Καμαρά αγωνίστηκε πάλι ως αλλαγή, για 30 λεπτά, έχοντας δυο προσπάθειες στον στόχο και 19 επαφές με τη μπάλα. 

Ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανέβασε φωτογραφίες με τους συμπαίκτες του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Χαίρομαι κάθε λεπτό στον ΠΑΟΚ!»


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0