Football Talk

Πίστωση χρόνου στον Αλόνσο, παίζει το κεφάλι του από ματς σε ματς!

Πίστωση χρόνου στον Αλόνσο, παίζει το κεφάλι του από ματς σε ματς!

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού αποφάσισε να δώσει πίστωση χρόνου στον Ντιέγκο Αλόνσο με το μέλλον του να κρίνεται στα επόμενα τρία παιχνίδια με ΟΦΗ, Τσέλσι και Άρη

Σχετικά Άρθρα
Δεδομένα η κατάσταση στον Παναθηναϊκό δεν είναι καλή. Και η ισοπαλία στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αύξησε ακόμα περισσότερο τον προβληματισμό. Σε μία από τις χειρότερες εκκινήσεις της πρόσφατης ιστορίας του, το «τριφύλλι» σε επτά αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει μόλις εννιά βαθμούς και βρίσκεται ήδη στο -7 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Η εικόνα των «πρασίνων» είναι προβληματική με κάκιστες εμφανίσεις σε παιχνίδια όπως ο Αστέρας Τρίπολης και η Καλλιθέα όπου οι παίκτες του Ουρουγουανού τεχνικού άφησαν πέντε βαθμούς.

Στην διοίκηση όπως είναι λογικό υπάρχει προβληματισμός, αν σκεφτεί κανείς και τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την ενίσχυση του φετινού ρόστερ με απώτερο σκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά, αυτή την στιγμή ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνει να στηρίζει τον Ντιέγκο Αλόνσο ή μάλλον να του δίνει μια τελευταία ευκαιρία για να αλλάξει την κατάσταση.

Συγκεκριμένα, η επόμενη τριάδα αγώνων με ΟΦΗ (εκτός), Τσέλσι (εντός) και Άρη (εντός) θα κρίνει κατά πολύ το μέλλον του τεχνικού του Παναθηναϊκού αφού απαιτείται σειρά νικών ώστε η ομάδα να μείνει κοντά στην κορυφή αλλά και να δείξει πως υπάρχει βελτίωση και στην εικόνα της.

Όλα αυτά βέβαια, μπορούν εύκολα να αλλάξουν αν στην Κρήτη έρθει μια νέα απώλεια βαθμών. Ήδη στην αναμονή βρίσκονται άλλοι προπονητές έτοιμοι να αναλάβουν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0