Football Talk

Κοιτάμε πόσο απέχει ο Παναθηναϊκός από την κορυφή, αλλά καταλαβαίνουμε πόσο μακριά είναι από την 4άδα; (photo)

Κοιτάμε πόσο απέχει ο Παναθηναϊκός από την κορυφή, αλλά καταλαβαίνουμε πόσο μακριά είναι από την 4άδα; (photo)

Ο Παναθηναϊκός δε μπόρεσε να νικήσει ούτε τον Ολυμπιακό, έμεινε στο μηδέν για τρίτο σερί ματς με τους ανταγωνιστές του και βρίσκεται πια επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή. Η διαφορά μπορεί να είναι μονοψήφια, η ερμηνεία όμως συνεχώς πολλαπλασιάζεται. 

Η δεύτερη διακοπή για τις εθνικές ομάδες βρίσκει τον Παναθηναϊκό στην 8η θέση και επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή του πρωταθλήματος και τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο για ακόμα ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να σκοράρει ενάντια σε κύριο ανταγωνιστή της.

Ήδη στη διοίκηση του Παναθηναϊκού συζητιέται το θέμα παραμονής του Ουρουγουανού τεχνικού, αφού η ομάδα δεν έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό και ταυτότητα. Το μεγαλύτερο θέμα για το «τριφύλλι», είναι η εσωστρέφεια και όλα όσα έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Εάν ο Παναθηναϊκός πάει σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, αυτομάτως θα πάει πίσω αρκετούς μήνες. Από την άλλη βέβαια, αυτή τη στιγμή η εικόνα των «πράσινων», δεν είναι ομάδας που θέλει να πάρει το πρωτάθλημα. 

Μετά από επτά αγωνιστικές, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 8η θέση της Stoiximan Super League, κάτι που δεν τον ευνοεί καθόλου για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αλόνσο χάνει διαρκώς ευκαιρίες για να πλησιάσει στις πρώτες θέσεις και να μείνει εντός της διεκδίκησης του τίτλου, τη στιγμή που και οι υπόλοιποι χάνουν βαθμούς. Η ερμηνεία αλλαγής προπονητή για τον Παναθηναϊκό μπορεί να είναι και καταστροφική ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Γίνεται πιο νωρίς συγκριτικά με πέρυσι, με την απόλυση Γιοβάνοβιτς και την πρόσληψη Τερίμ, αλλά δεν αποτελεί λύση. 

Το σίγουρο είναι πως όσο οι διεθνείς θα δοκιμάζονται ενάντια σε Αγγλία και Ιρλανδία, στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού αναμένονται εξελίξεις. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0