Football Talk

Ένας… ήρωας από την Ισπανία: Όλη η Ιταλία μιλά για τον Ντε Χέα και για τη νίκη της Φιορεντίνα με τη Μίλαν! (video)

Ένας… ήρωας από την Ισπανία: Όλη η Ιταλία μιλά για τον Ντε Χέα και για τη νίκη της Φιορεντίνα με τη Μίλαν! (video)

Στραβοπάτημα για τη Μίλαν πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Η Φιορεντίνα παίρνει τη νίκη (2-1) επί των «ροσονέρι» στην έβδομη αγωνιστική της Serie A, σε μία αναμέτρηση με τρία χαμένα πενάλτι και δύο αποκρούσεις του Ντε Χέα!

Δε σταματά να μας εκπλήσσει η Serie A! H Φιορεντίνα κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη κόντρα στη Μίλαν (2-1) στην έβδομη «στροφή» του ιταλικού πρωταθλήματος. Το «Αρτέμιο Φράνκι» αποθέωσε τον Ντε Χέα, που χρίστηκε ήρωας στην αναμέτρηση, αποκρούοντας τα δύο πέναλτι που δόθηκαν στους «ροσονέρι». Έτσι, η ομάδα του Τιάγκο Μότα μένει στην έκτη θέση  του βαθμολογικού πίνακα, με 11 βαθμούς και στους -5 από την πρωτοπόρο Νάπολι.


Οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά με πολλές μονομαχίες, πράγμα που ανάγκασε τον διαιτητή να μοιράσει κάρτες, ενώ τα τρία πέναλτι που δόθηκαν, αποδεικνύουν ότι πρόκειται για μια σκληρή αναμέτρηση.

Στο 22ο λεπτό, έπειτα από έλεγχο από τον VAR, δόθηκε πέναλτι για τους γηπεδούχους, με τον Μενιάν να νικά τον Κιν και να κρατά το «μηδέν».

Η ατομική ενέργεια του Αντλί, δλινει το προβάδισμα στους «βιόλα». Ο Γάλλος πέρασε από μερικούς αμυντικούς και πυροβόλησε ακριβώς έξω από την περιοχή για το 1-0.

Λίγο πριν το ημίχρονο, ο Ερναντές αποτυγχάνει να σκοράρει από την άσπρη βούλα, με τον Ντε Χέα να αποκρούει εντυπωσιακά, ενώ σε δεύτερο χρόνο ο Έιμπραχαμ δοκιμάζει ένα σουτ, με τον Ισπανό να σώζει ξανά, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ της ομάδας του.

Μόλις 10 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και ο διαιτητής δίνει πέναλτι για τη Μίλαν, έπειτα από φάουλ του Κιν. Ο Έιμπραχαμ, όμως, δεν καταφέρνει να σκοράρει. Ο Ντε Χέα λέει πάλι «όχι» στους Μιλανέζους και το 1-0 παραμένει.

Στη μία ώρα παιχνιδιού, ο Πούλισικ ισοφαρίζει σε 1-1, αφού παίρνει μια τέλεια σέντρα από τον Ερναντές μέσα στην περιοχή και με κοντρόλ στέλνει στα δίχτυα.

Το τελικό 2-1 κάνει ο Γκουντμάνσον που υποδέχεται μια πάσα στην άκρη της περιοχής, από τον Κιν, και με σουτ στην κάτω δεξιά γωνία βάζει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Φιορεντίνα (Ραφαέλ Παλαντίνο): Ντε Χέα, Γκόσενς, Ρανιέρι, Κομούζο, Ντόντο, Μποβέ, Αντλί (Κουαμέ 77΄), Κατάλντι (Ρίτσαρντσον 67΄), Γκουντμάντσον (Μπιράγκι 77΄), Κολπάνι, Κιν

Μίλαν (Τιάγκο Μότα): Μενιάν, Έμερσον, Γκάμπια, Τομόρι, Ερναντές, Φοφανά, Ράιντερς, Πούλισικ (Τσουκουέζε 82΄), Λεάο (Οκαφόρ 73΄), Μοράτα, Έιμπραχαμ

 



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0