Football Talk

Απολαυστικό το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έμειναν στο «μήδεν», μόνη χαμένη η Εθνική! (video)

Απολαυστικό το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έμειναν στο «μήδεν», μόνη χαμένη η Εθνική! (video)

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν στην έβδομη αγωνιστική της Stoiximan Super League και έμειναν στην ισοπαλία (0-0), σε μία αναμέτρηση χωρίς γκολ, αλλά τρομερό θέαμα. Πολλές φάσεις, μονομαχίες και ένα ντέρμπι που μας κράτησε σε αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μεγάλη απουσία ο Φώτης Ιωαννίδης, που αποχώρησε τραυματίας στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και δημιουργεί ανησυχία για την Εθνική.

Ένα ντέρμπι αντάξιο της ιστορίας που περιβάλλει τις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στην έβδομη «στροφή» του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά νικητής δεν αναδείχθηκε. Το τελικό 0-0, δεν είναι αντιπροσωπευτικό των ευκαιριών που είχαν οι «αιώνιοι» να σκοράρουν, σίγουρα όμως είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα.


Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο στο ντέρμπι «αιωνίων», με τις δύο ομάδες να έχουν απειλήσει τις αντίπαλες εστίες. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ήταν αρκετά προσεκτικοί και κράτησαν το μηδέν, ενώ

Ο Τζούρισιτς, στο 16ο λεπτό, δοκίμασε ένα σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Τζολάκη, ενώ λίγο αργότερα ο Ίνγκασον πήρε μια κεφαλιά από στημένη φάση, χωρίς να βρει δίχτυα.

Η καλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους ήρθε για τον Ολυμπιακό στο 33ο λεπτό, έπειτα από λάθος του Λοντίγκιν, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Ελ Καμπί, τον προσπέρασε και έστειλε τη μπάλα προς την εστία. Ο Ίνγκασον όμως πρόλαβε και έδιωξε πάνω στη γραμμή διατηρώντας το 0-0.

Λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, ο Ιωαννίδης αποχώρησε τραυματίας και προκαλεί τεράστια ανησυχία για την Εθνική.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά και έγινε πιο απειλητικός, κυρίως με την είσοδο του Κωστούλα στο ντέρμπι.

Μια σέντρα του Μαρτίνς στο 56΄, βρήκε τον Ελ Κααμπί, που με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στον τερματοφύλακα των «πρασίνων».

Στο 71', οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν, με ένα σουτ του Μουζακίτη, που απέκρουσε ο Λοντίγκιν, ενώ στο 77΄, οι γηπεδούχοι βγήκαν σε μια αντεπίθεση με τον Ουναχί, ο οποίος έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια, το τελείωμά του όμως κατέληξε άουτ.

Στα τελευταία λεπτά, το ντέρμπι ανέβασε ταχύτητες με τις δύο ομάδες να απειλούν με όλο και περισσότερες ευκαιρίες και να προσφέρουν μοναδικό θέαμα. Μπορεί να μην υπήρξε γκολ, αλλά η πρώτη συνάντηση των «αιωνίων» υπόσχεται πολλά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Λοντίγκιν, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μπάλντοκ (Κώτσιρας 75΄), Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν (Μαξίμοβιτς 65΄), Μπακασέτας (Ουναχί 75΄), Τετέ, Τζούρισιτς (Πελίστρι 65΄), Ιωαννίδης (Σπόραρ 44΄)

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κάρμο, Ρέτσος, Κοστίνια (Ντάνι Γκαρθία 62΄), Ορτέγκα, Έσε, Μουζακίτης (Μασούρας 86΄), Ολιβέιρα (Κωστούλας 46΄), Μαρτίνς (Βέλντε 62΄), Ροντινέι, Ελ Καμπί



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0