Football Talk

Η Μπάγερν Μονάχου έπαθε… σοκ: Η ισοφάριση της Άιντραχτ σε 3-3 και η ισοβαθμία με τη Λειψία! (video)

Η Μπάγερν Μονάχου έπαθε… σοκ: Η ισοφάριση της Άιντραχτ σε 3-3 και η ισοβαθμία με τη Λειψία! (video)

Ψυχρολουσία, σκωτσέζικο ντους, σοκ, όπως θέλετε πείτε το, όμως σίγουρα αυτό που έπαθε η Μπάγερν δεν θεωρείται μια απλή απώλεια βαθμών. Οι Βαυαροί προηγήθηκαν, ανέτρεψαν το σκορ και δέχθηκαν γκολ ισοφάρισης που μοιάζει με ήττα στο 90+4’!

Εντυπωσιακό ματς στο «Ντόιτσε Μπανκ Παρκ», η οποία κρατά τους πάντες σε απόσταση αναπνοής από τις πρώτες θέσεις. Το πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό με τέσσερα γκολ, το… ζουμί όλου του ματς, όμως είναι στο 90+4’ όταν και ο Μαρμούς λύτρωσε τους γηπεδούχους, ισοφαρίζοντας σε 3-3 στην τελευταία φάση του αγώνα!  

Η Μπάγερν προηγήθηκε στο τέταρτο με τον Κιμ Μιν Τζάε, ύστερα από ασίστ του Τόμας Μίλερ, ωστόσο 20΄ αργότερα, ήδη έχανε με 2-1, εξ αιτίας των  γκολ των Μαρμούς (22’) και Εκιτίκε (35’, ασίστ ο πρώτος). Στο 53΄ με γκολ του Ολίσε, ο οποίος έκανε το 3-2 την βάζει ξανά σε θέση οδηγού, μέχρι και το σοκ στα χασομέρια με εξαιρετικό πλασέ του ήρωα Μαρμούς, που είxε 2 γκολ και μια ασίστ. 

 


Στη βαθμολογία πλέον, οι Βαυαροί είναι πρώτοι ως ισόβαθμοι όμως με τη Λειψία με 14 βαθμούς, τη στιγμή που ο αποψινός τους θύτης βρίσκεται στο -1. Η εξάδα των ευρωπαϊκών εισιτηρίων ολοκληρώνεται με τις Φράιμπουργκ (12β.), Μπάγερ (11β.)και Ουνιόν Βερολίνου (11β.), που αντίστοιχα μετρούν την απόστασή τους από την κορυφή σε δύο και τρεις βαθμούς αντίστοιχα. 
 
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0