Football Talk

Χέρενφεν: Ράλλης όπως… Χούντελααρ με τις «ευλογίες» Φαν Πέρσι! (video)

Χέρενφεν: Ράλλης όπως… Χούντελααρ με τις «ευλογίες» Φαν Πέρσι! (video)

Ο Δημήτρης Ράλλης αγωνίστηκε για δεύτερο συνεχές παιχνίδι ως βασικός, σκόραρε ξανά και εξασφάλισε για το επώνυμο του μια θέση σε μια ιδιότυπη λίστα για τη Χέρενφεν.

Στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Τσβόλε, ο Δημήτρης Ράλλης πετυχαίνει γκολ για δεύτερη συνεχή αγωνιστική εβδομάδα και χαρίζει τον βαθμό της ισοπαλίας στη Χέρενφεν, διατηρώντας τη στην 14η θέση της βαθμολογίας με οκτώ βαθμούς. 


Το ιδιαίτερο στην είδηση δεν είναι αυτό, ούτε το ότι ο Έλληνας ομογενής με την ολλανδική υπηκοότητα το κατορθώνει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, με πρώτη το τέρμα εναντίον της Χέρακλες στην εκτός έδρας ήττα με 2-1 (27/09). Είναι το αποτέλεσμα αυτής της ευστοχίας, καθώς ο νεαρός σε ηλικία μόλις 19 ετών μπήκε σε μια πολύ συγκεκριμένη λίστα σκόρερ, αυτών οι οποίοι πετυχαίνουν στις δύο πρώτες τους συμμετοχές ως βασικοί ισάριθμα γκολ! 

Προηγούνται σημαντικά ονόματα που πέρασαν από τις «τουλίπες», κατά σειρά οι Μάαρτεν Ντε Γιονγκ, Αλόνφο Άλβες, Μπέντζαμιν Νίγκρεν και Κλας Γιαν Χούντελαρ με το επίτευγμα να αποκτά ακόμη πιο σημειολογική αξία και συμβολισμό, καθώς ο προπονητής του μικρού είναι ο… Ρόμπιν Φαν Πέρσι

www.bnspots.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0