Football Talk

Ο Μπαράλες συγκράτησε τα νεύρα του τελευταία στιγμή: Τι συνέβη στο Αιγάλεω – Καλαμάτα, για ένα κόρνερ;

Ο Μπαράλες συγκράτησε τα νεύρα του τελευταία στιγμή: Τι συνέβη στο Αιγάλεω – Καλαμάτα, για ένα κόρνερ;

Μεγάλη ένταση, ματς γεμάτο… μονομαχίες, «χαμός» και 1-1 στο Αιγάλεω – Καλαμάτα. Και… ευτυχώς για τους φιλοξενούμενους, ο Χερόνιμο Μπαράλες συγκράτησε τα νεύρα του στο 80ο λεπτό!

Ισόπαλο και γεμάτο… μονομαχίες. Μόνο έτσι μπορεί να αποδώσει κάποιος το μεγάλο ματς της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 ανάμεσα στο Αιγάλεω και την Καλαμάτα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Μορέιρα, είχαν και δοκάρι στο 28ο λεπτό, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με την έναρξη της επανάληψης και πίεσαν μέχρι τέλους για την ολική ανατροπή.

Στην ισοβαθμία πλέον οι Καλαμάτα, Πανιώνιος και Κηφισιά, μετά από 270 αγωνιστικά λεπτά. Από εκεί και πέρα, η ένταση αναφέραμε πως ήταν μεγάλη στο Αιγάλεω και… ευτυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του, ο Χερόνιμο Μπαράλες δεν ξέφυγε στο 80ο λεπτό.

«Τρελάθηκε» με την υπόδειξη του βοηθού να μην καταλογίσει κόρνερ υπέρ της Μαύρης Θύελλας, 10 λεπτά πριν τη λήξη. Έτρεξε προς τον βοηθό, είχε την μπάλα στα πόδια του και φώναζε. Έκανε μία κίνηση να την κλωτσήσει, αλλά τελευταία στιγμή σταμάτησε. Δεν δέχθηκε κάρτα, απέφυγε την οποιαδήποτε «επίπτωση», από την στιγμή που δεν προέβη σε αυτό και το 1-1 αφήνει αμφότερες τις ομάδες με το «παράπονο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0