Football Talk

Όλα θα κριθούν την Τρίτη το βράδυ: Ο Τεν Χαγκ «ζωντανός», η Γιουνάιτεντ δεν έχασε στο «Βίλα Παρκ»!

Όλα θα κριθούν την Τρίτη το βράδυ: Ο Τεν Χαγκ «ζωντανός», η Γιουνάιτεντ δεν έχασε στο «Βίλα Παρκ»!

Έπαιξε για να μην ηττηθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαγκ και τα κατάφερε. Αυτός έμοιαζε πως ήταν ο μεγαλύτερος στόχος της στο «Βίλα Παρκ» και στέφθηκε από επιτυχία (0-0).

Ήταν ένα παιχνίδι που γνωρίζαμε εξαρχής πως κρίνει πολύ περισσότερα πράγματα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά για την Άστον Βίλα.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ άλλωστε, βρίσκεται υπό τεράστια πίεση. Η πλειοψηφία των ανθρώπων της INEOS βρισκόταν στο γήπεδο, ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ραντεβού για το μέλλον του την Τρίτη το απόγευμα και όλα θα είχαν άρρηκτη σχέση με το αποτέλεσμα στο «Βίλα Παρκ».

Ο Ολλανδός ωστόσο, αποφάσισε να ρισκάρει σε μεγάλο βαθμό. Άφησε εκτός ενδεκάδας τον Ντε Λιχτ και τον Μαρτίνες, ξεκίνησε με βασικούς τον Μαγκουάιρ και τον Έβανς, ήθελε να διατηρήσει το «μηδέν», γνώριζε πως η εμπειρία τους ενδεχομένως να αποδειχθεί κομβική.

Πώς καταλήξαμε λοιπόν, σε ένα παιχνίδι που «φώναζε» για ισοπαλία από την αρχή μέχρι το τέλος; Είναι πολύ απλό. Δεν είχαμε σημαντικές στιγμές. Η πρώτη ευκαιρία, αν λογίζεται ως τέτοια, ήταν ένα σουτ στο 4ο λεπτό από τον Ράσφορντ, ενώ η απάντηση ήρθε στο 20’, με την τελική προσπάθεια του Φιλοτζίν. Το 0-0 λοιπόν, διατηρήθηκε… εύκολα μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Είχε περισσότερο ρυθμό η επανάληψη, με την πρώτη σημαντική στιγμή να λαμβάνει χώρα στο 55’. Ο Τίλεμανς δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Ονάνα, με τον Καμερουνέζο να διώχνει σε κόρνερ.

Πέντε λεπτά μετά, ο Μπρούνο Φερνάντες εκτέλεσε φανταστικά ένα φάουλ κοντά στην περιοχή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα και το αποτέλεσμα παρέμεινε ως είχε.

«Έσβησε» το ματς όσο οδεύαμε στο φινάλε, δεν ακολούθησε κάτι σημαντικό και το πρώτο 0-0 σε αυτό το γήπεδο, μετά από 16 χρόνια, είναι γεγονός!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0