Football Talk

Ο Αλόνσο «τελειώνει» ανεξαρτήτως αποτελέσματος με τον Ολυμπιακό! – Ποιον «γνώριμο» προπονητή θέλει ο Παναθηναϊκός;

Ο Αλόνσο «τελειώνει» ανεξαρτήτως αποτελέσματος με τον Ολυμπιακό! – Ποιον «γνώριμο» προπονητή θέλει ο Παναθηναϊκός;

Δεν κρίνεται το μέλλον του Ντιέγκο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό από το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό. Μοιάζει να έχει κριθεί! Και σύμφωνα με πληροφορίες του BN Sports, δύο είναι οι στόχοι που έχουν «πέσει» στο τραπέζι. Και τον έναν εξ’ αυτών, τον γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά…

Θα διαβάσετε παντού, θα το έχετε ήδη μάθει, θα το γνωρίζετε, ακόμη και αν δεν το δείτε κάπου γραμμένο πως ο Ντιέγκο Αλόνσο παίζει – επί της ουσίας – την παραμονή του στον Παναθηναϊκό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η εικόνα των «πράσινων» ως στιγμής δεν είναι καλή, τα αποτελέσματα δεν τον βοηθούν και άπαντες υποστηρίζουν πως αν ηττηθεί από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, τότε θα αποχωρήσει από την Ελλάδα.

Οι πληροφορίες του BN Sports όμως, επισημαίνουν κάτι διαφορετικό. Πως δεν κρίνεται το μέλλον του Ουρουγουανού προπονητή στην Ελλάδα από το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Πως ο Αλόνσο είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Και πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, δύο είναι τα βασικά ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι και εξετάζονται σε μεγάλο βαθμό. Το δεύτερο όνομα, το οποίο συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες, έχει ακουστεί ξανά και αισίως, απολύθηκε από την ομάδα που «κοούτσαρε» την προηγούμενη διετία.

Παρόλα αυτά, ο βασικότερος υποψήφιος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού και τη διαδοχή του Αλόνσο, είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό! Ο λόγος; Διότι έχει βρεθεί στην τεχνική ηγεσία ομάδας από τη χώρα μας και μάλιστα, έχει αποχωρήσει δίχως να ηττηθεί.

Έχει καταφέρει σημαντικά πράγματα στην καριέρα του, ενώ τώρα είναι ελεύθερος. Έχει να προπονήσει ευρωπαϊκό club εδώ και μία πενταετία, έχει καταφέρει να φτάσει την ομάδα του μέχρι και τα ημιτελικά του Champions League! Ποιος είναι; «Αίνιγμα»… Ας δούμε όμως πρώτα το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός!

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0