Football Talk

Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για Καρβαχάλ: Ρήξη χιαστού και τέλος η σεζόν!

Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για Καρβαχάλ: Ρήξη χιαστού και τέλος η σεζόν!

Άτυχος στάθηκε ο Ντάνι Καρβαχάλ, ο οποίος στην τελευταία φάση του αγώνα ενάντια στη Βιγιαρεάλ τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατό του και μετά το ματς επιβεβαίωσε πως έχει υποστεί ρήξη χιαστού που θα τον κρατήσει εκτός για πολλούς μήνες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε τη νίκη της κόντρα στη Βιγιαρεάλ, όμως είδε τον αρχηγό της, Ντάνι Καρβαχάλ, να αποχωρεί με φορείο λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Ο Ισπανός στα τελευταία λεπτά του αγώνα πήγε να διώξει τη μπάλα και σε συνδυασμό με την προβολή του αντιπάλου του, τραυμάτισε σοβαρά το γόνατό του.


Ο Καρβαχάλ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και λίγες ώρες αργότερα οι φόβοι για σοβαρή ζημιά επιβεβαιώθηκαν από τον ίδιο, καθώς όπως έγραψε στο twitter από το ασθενοφόρο, έχει υποστεί τραυματισμό στους χιαστούς και θα μείνει εκτός για πολλούς μήνες, κάτι που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα η Ρεάλ χάνει τον βασικό της δεξιό μπακ για το υπόλοιπο της σεζόν και πρέπει να βρει λύσεις. 

«Θα υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση και ήδη ανυπομονώ να ξεκινήσω την αποθεραπεία μου και να επιστρέψω... τέρας», ήταν χαρακτηριστικά το μήνυμα του Καρβαχάλ. Έτσι, ο «εφιάλτης» των σοβαρών τραυματισμών ξυπνάει και φέτος για τους Μαδριλένους, καθώς εκτός από τον σκόρερ του περσινού τελικού του Champions League αντίστοιχο τραυματισμό στο γόνατο είχαν υποστεί την περασμένη σεζόν οι Κουρτουά, Αλάμπα και Μιλιτάο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0