Football Talk

«Στο Αγρίνιο κερδίζουμε εμείς»: Η ΑΕΚ θα «φωνάζει», ο Παναιτωλικός «πανηγυρίζει», πρωτάθλημα – ροντέο! (video)

«Στο Αγρίνιο κερδίζουμε εμείς»: Η ΑΕΚ θα «φωνάζει», ο Παναιτωλικός «πανηγυρίζει», πρωτάθλημα – ροντέο! (video)

Απίστευτη νίκη του Παναιτωλικού επί της ΑΕΚ (1-0), για την έβδομη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Mία αναμέτρηση, που τα παράπονα από την «Ένωση» για τη διαιτησία και το πέναλτι που δε δόθηκε, σχεδόν… καθόρισαν το αποτέλεσμα και έδωσαν καινούργιο ενδιαφέρον στο φετινό πρωτάθλημα.

H πρώτη μέρα της έβδομης αγωνιστικής της Stoiximan Super League επεφύλασσε μία έκπληξη, με την ΑΕΚ να φεύγει από το Αγρίνιο χωρίς βαθμό, χάνοντας το πρώτο της παιχνίδι για φέτος στο πρωτάθλημα, και τον Παναιτωλικό να πανηγυρίζει μια ανέλπιστη νίκη (1-0). Πιερό και Περέιρα πρωταγωνίστησαν για ακόμα μία φορά, δεν κατάφεραν όμως να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στα highlights της βραδιάς, η φάση με το πέναλτι που ζήτησαν οι φιλοξενούμενοι, αλλά και το εντυπωσιακό τέρμα που πέτυχε ο Λουίς, ερχόμενος από τον πάγκο των γηπεδούχων.

Η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση ήρθε για την ΑΕΚ στο 8΄, έπειτα από λάθος πάσα του Τσάβες. Ο Περέιρα έδωσε στον Κοϊτά κι αυτός έστρωσε στον Πινέδα μέσα στην περιοχή, με τον Μεξικανό να στέλνει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Εξαιρετική συνεργασία των Περέιρα, Πινέδα και Πιερό, στο 25΄, με εναλλαγές της μπάλας και τον τελευταίο να πατάει και να βγάζει τετ α τετ τον Αργεντινό με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού. Ο Τσάβες στην προσπάθειά του να τον σταματήσει, ρίχνει με τα χέρια του τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ, ο οποίος διαμαρτύρεται για πέναλτι.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τον Παναιτωλικό να έχει την πρώτη του ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με δυνατό σουτ του Λομόνακο και τον Στρακόσα να εκτινάσσεται και να διώχνει εντυπωσιακά με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

Μεγάλη στιγμή στο 51΄για την «Ένωση», ξανά με Πινέδα που κατέβασε μέσα στην περιοχή, σούταρε, αλλά κόντραρε η μπάλα και πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν μία ακόμα ευκαιρία, με σέντρα σουτ του Κοϊτά και προβολή του Πιερό από κοντά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Μιγκέλ Λουίς έδωσε τη λύση για τους γηπεδούχους, όταν από σέντρα του Μαυρία από δεξιά, πλάσαρε και νίκησε τον Στρακόσα για το 1-0.

Ο Λιβάι Γκαρσία δοκίμασε ένα σουτ στο 81΄, αλλά πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ λίγο πριν τις καθυστερήσεις ο Μάιντεβατς έχασε ευκαιρία με πλασέ για το 2-0 και τον Στρακόσα να σώζει ξανά.


Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Νικολάου (Λουίς 58΄), Στάγιτς, Παντελάκης, Σιέλης, Μαυρίας (Μπακάκης 91΄), Λιάβας, Πέρεθ, Μπουζούκης (Ροά 58΄), Λομόνακο (Μπελεβόνης 71΄), Ντίαζ (Μάιντεβατς 71΄)

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Ρότα (Άμραμπατ 76΄), Βίντα, Κάλενς, Πήλιος (Χατζησαφί 75΄), Σιμάνσκι (Λιούμπισιτς 66΄), Περέιρα, Ελίασον (Γκαρσία 66΄), Πινέδα (Γκατσίνοβιτς 75΄), Κοϊτά, Πιερό





www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0