Football Talk

Ο Ηρακλής δεν «ξυπνά» και είναι μακριά από την κορυφή: Πόσο απέχει ο «Γηραιός» από την ΑΕΛ της… ανατροπής;

Ο Ηρακλής δεν «ξυπνά» και είναι μακριά από την κορυφή: Πόσο απέχει ο «Γηραιός» από την ΑΕΛ της… ανατροπής;
Ο Ηρακλής δεν έχει μπει ακόμα στο πρωτάθλημα, η ΑΕΛ κέρδισε για δεύτερη φορά με ανατροπή και τα δεδομένα στη Super League 2 αλλάζουν! Πόση είναι η διαφορά τους, μετά τη νέα «γκέλα» του Γηραιού στην 3η αγωνιστική;

Επιβλητικός ο… καλπασμός της Λάρισας με προορισμό τον προβιβασμό! Τρεις αγώνες, ισάριθμες νίκες, εννιά βαθμοί, καλύτερη επίθεση και στους δύο ομίλους Βορρά – Νότου (!) και εκ των καλύτερων παθητικών του Βόρειου με δύο μόλις, η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη παίρνει ό,τι της αξίζει, βάσει απόδοσης, και φαίνεται πως τα θέλει… όλα!

Η εξόρμηση στην Πιερία εξελίχθηκε σε μια επίδειξη δύναμης μέσα στο Δημοτικό Γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου, απέναντι στον τοπικό Εθνικό, όπου το τελικό 3-1 – και μάλιστα με ανατροπή – δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης για το φαβορί της ανόδου. Το γκολ των γηπεδούχων (σουτ Φερνάντο Κόλα στο 31’) ισοφαρίζει και ανατρέπει ο ίδιος παίκτης (Πασάς 48΄ κεφαλιά, 60΄πέναλντι) με την έναρξη του δευτέρου μέρους και στις καθυστερήσεις ο Μωραϊτης ολοκληρώνει την αποστολή. 

Στον αντίποδα, ο Ηρακλής αγνοεί ακόμη τη χαρά της νίκης και αναμένει καρτερικά την πρώτη του… «ροπαλιά». Έως τότε θα κληθεί να διαχειριστεί και δυνητικά να καλύψει τη διαφορά των επτά βαθμών, η οποία έχει ήδη δημιουργηθεί.

Αυτή τη φορά η Καβάλα ήταν το ανυπέρβλητο εμπόδιο με τον Τσιριγώτη να δίνει ελπίδες με την ισοφάριση (74’) στο γκολ του Παπαδόπουλου από το 34’, χωρίς όμως να ολοκληρώσει τον άθλο της ανατροπής. 

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0