Football Talk

Ολυμπιακός: Εκτός οριστικά οι Τσικίνιο – Γουίλιαν με Παναθηναϊκό!

Ολυμπιακός: Εκτός οριστικά οι Τσικίνιο – Γουίλιαν με Παναθηναϊκό!

Ο Ολυμπιακός «κατεβαίνει» στο ΟΑΚΑ για το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι της χρονιάς έναντι του Παναθηναϊκού (06/10, 20:30) με ψυχολογία και πίστη, ύστερα από τη νίκη επί της Μπράγκα, χωρίς όμως τους τραυματίες Γουίλιαν και Τσικίνιο, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.  

Το πρώτο «classico» λαμβάνει χώρα αύριο στο ΟΑΚΑ (06/10, 20:30) και οι δύο «αιώνιοι», Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, αναμετρώνται με στόχο φυσικά τη νίκη, η οποία σε τέτοιου είδους παιχνίδια, δίνει ξεχωριστή ώθηση στη συνέχεια των υποχρεώσεων.

Οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν το κλίμα και με δύο σερί νίκες εντός έδρας, μία εντός των συνόρων (29/09, Ατρόμητος 2-0) και μία για το Europa League (03/10, Μπράγκα 3-0), επιδιώκουν να δώσουν μηνύματα απανταχού, αγωνιστικά και επικοινωνιακά.

Στα πλάνα του Μεντιλίμπαρ για αύριο δεν συγκαταλέγονται, ωστόσο, οι Τσικίνιο και Γουίλιαν, με τους δύο Λατίνους να είναι αμφότεροι τραυματίες και γι΄αυτό δε βρίσκονται στην αποστολή.

Αυτή απαρτίζεται από τους εξής 21: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρσία, Ολιβέιρα, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0