Football Talk

Premier League: Αρνήθηκε στον Γκουαρδιόλα την αναβολή παιχνιδιών για την καθυστέρηση της νέας σεζόν!

Premier League: Αρνήθηκε στον Γκουαρδιόλα την αναβολή παιχνιδιών για την καθυστέρηση της νέας σεζόν!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα εξέφρασε δημοσίως το παράπονό του για τη στάση της Premier League στο αίτημα των Σίτι και Τσέλσι για την αναβολή των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων το ερχόμενο καλοκαίρι, παραδεχόμενος ουσιαστικά το αδιέξοδο της καταπίεσης του προγράμματος.

«Η Premier League δεν επέτρεψε σε εμάς και την Τσέλσι να αναβάλουμε τους πρώτους αγώνες για να βοηθήσουμε στην ανάρρωσή μας. Σας ευχαριστώ πολύ.»

Το κάλεσμα βοήθειας του Καταλανού coach έπεσε… βαρύγδουπα στο κενό, καθώς η διοικούσα αρχή της Premier League απέρριψε την πρόταση αναβολής των παιχνιδιών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων (ΗΠΑ, 15/06/25-13/07/25). 

Στόχος η ανάρρωση και η ξεκούραση, ύστερα από ένα εξοντωτικό 10μηνο αγώνων σε όλες τις πιθανές διασυλλογικές διοργανώσεις.

Πρωτοστάτες οι Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, σε μια απάντηση, η οποία δεν είναι επίσημη ακόμη, ταυτόχρονα δε, δεν αναμένεται θετική, γνώμη που επιβεβαιώνει την δύσκαμπτη στάση της διοργανώτριας σε σχετικά αιτήματα: «Απολύτως όχι. Η Premier League μας λέει ναι; Όχι. Απολύτως όχι». 

Εν αναμονή της επίσημης απάντησής της, η λίγκα διευκρινίζει πως είμαστε ήδη αντιμέτωποι με τις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής, όσον αφορά στον προγραμματισμό των αγώνων. 

www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0