Football Talk

Τελικά επιστρέφει για να... φύγει: Ο Πογκμπά θα αποχωρήσει από τη Γιουβέντους και «βλέπει» ΗΠΑ!

Τελικά επιστρέφει για να... φύγει: Ο Πογκμπά θα αποχωρήσει από τη Γιουβέντους και «βλέπει» ΗΠΑ!

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις μετά και την επισημοποίηση της άμεσης επιστροφής του Πολ Πογκμπά στη δράση. Όχι μόνο θα αγωνιστεί άμεσα ξανά, αλλά θα το κάνει και μακριά από τη Γιουβέντους!

Μετά και τη μείωση της ποινής, η οποία θα τον καταστήσει ενεργό εντός μόλις πέντε μηνών, τον Μάρτιο του 2025, ο Γάλλος δύναται να επιστρέψει στο νόμιμο εργοδότη του προ της τιμωρίας. Η Γιουβέντους, όμως, που έχει αυτό το ρόλο, βάσει του συμβολαίου που ακυρώθηκε πέρυσι εξ αιτίας της ποινής, δεν επιθυμεί να εντάξει ξανά τον Πογκμπά στο δυναμικό της και αναμένεται να τον αφήσει ελεύθερο.

Σύμφωνα με την «Gazzeta dello Sport», οι «μπιανκονέρι» θα διαπραγματευτούν την κοινή συναινέσει λύση της συμφωνίας, απόδειξη πως δεν τον υπολογίζουν. Μάλιστα, φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένοι ούτε να τον διευκολύνουν με την χρονική παραχώρηση των δύο μηνών (Ιανουάριος - Φεβρουάριος), οι οποίοι μεσολαβούν, μέχρι την επίσημη επανένταξή του, με συνέπεια ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να αναζητά – πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες – το νέο σταθμό της καριέρας του στην Αμερική και στο Major League Soccer, δίχως να έχει γίνει γνωστός κάποιος ενδεχόμενος προορισμός.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0