Football Talk

«Ποτέ το πολύ δεν κοστίζει λίγο»: Ο Καβάνι στη Μπόκα Τζούνιορς έως το 2026!

«Ποτέ το πολύ δεν κοστίζει λίγο»: Ο Καβάνι στη Μπόκα Τζούνιορς έως το 2026!

Η επιθυμία εκατέρωθεν δηλωμένη και γνωστή, έγινε πράξη. Ο Έντινσον Καβάνι παραμένει παίκτης της Μπόκα Τζούνιορς για τα επόμενα δύο «γεμάτα» χρόνια, ανανεώνοντας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026, και θα συνεχίσει να γράφει την ιστορία του στους «xeneizes».   

Έφθασε στο «Λα Μπομπονέρα» πριν από ένα χρόνο και κάτι μήνες πλέον, το καλοκαίρι του 2023, ως ελεύθερος από τη Βαλένθια, τερματίζοντας μια καριέρα γεμάτη από γκολ, τίτλους και αναγνώριση στην Γηραιά Ήπειρο, ύστερα από 16 ολόκληρα χρόνια, πέντε ομάδες, 392 τέρματα, 73 ασίστ και 696 αγώνες. 

Σκόραρε 20 φορές σε 43 εμφανίσεις, απέδειξε πως στα 37 του ακόμη… «το ‘χει» και η ανανέωση θεωρήθηκε μονόδρομος. Το μέχρι πρότεινος ισχύον συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν σε δύο μήνες· υπεγράφη, λοιπόν, το καινούργιο και τα social media της ομάδας υποδέχθηκαν και ανακοίνωσαν το γεγονός με τη φράση «ποτέ το πολύ δεν κοστίζει λίγο». 


Ο «Matador» (σ.σ «εκτελεστής», όπως μεταφράζεται το παρατσούκλι του) θα φορά για δύο ακόμη χρόνια τα χρώματα της Μπόκα, έως τον Δεκέμβριο του 2026.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0