Football Talk

Παλμέρι: «Ο Σιμόνε Ιντζάγκι απέρριψε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!»

Παλμέρι: «Ο Σιμόνε Ιντζάγκι απέρριψε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!»

Η παρατεταμένη αγωνιστική κρίση αναγκάζει τους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βολιδοσκοπούν άλλες περιπτώσεις για τον πάγκο της ομάδας. Μία από αυτές, ο coach της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι, αρνήθηκε ήδη, σύμφωνα με τον Ιταλό Τανκρέντι Παλμέρι.

«Τις προηγούμενες ημέρες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσέφερε στον Σιμόνε Ιντζάγκι τη δυνατότητα να αναλάβει άμεσα τη θέση του πρώτου προπονητή κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, όμως ο Ιντζάγκι απέρριψε την πρόταση». 

Αυτές οι προτάσεις συνθέτουν την είδηση της άκαρπης προσπάθειας των «κόκκινων διαβόλων» να αντικαταστήσουν το ταχύτερο δυνατό τον  Έρικ Τεν Χάαγκ, στο πρόσωπο του οποίου η κριτική είναι συστηματική και έντονη. Το δημοσίευμα του Τανκρέντι Παλμέρι φανερώνει την άμεση ανάγκη για αλλαγή και αποδεικνύει το… τεντωμένο σκοινί όπου βρίσκεται ο Ολλανδός τεχνικός.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει μια επιτυχημένη τριετία στο «Τζιουζέπε Μεάτσα», αφού σε ανάλογο διάστημα, έχει μια πλούσια τροπαιοθήκη και φαίνεται πως αφήνει σημαντική παρακαταθήκη: τους οδήγησε στην κατάκτηση τριών Σούπερ Καπ (2022, 2023, 2024), ενός πρωταθλήματος (2024) και δύο Κυπέλλων Ιταλίας (2022, 2023), ενώ υπήρξε φιναλίστ στο Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (2023). 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0