Football Talk

Ο Ατρόμητος ήθελε και φέτος το Κύπελλο, αλλά η ιστορία επαναλήφθηκε για 4η συνεχόμενη φορά!

Ο Ατρόμητος ήθελε και φέτος το Κύπελλο, αλλά η ιστορία επαναλήφθηκε για 4η συνεχόμενη φορά!

«Κύπελλο, Κύπελλο, για τον Ατρόμητο»! Αυτό είναι το σύνθημα που φωνάζουν οι Περιστεριώτες. Και όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι εφικτό ούτε φέτος, με την κληρωτίδα να επαναλαμβάνει την ίδια ιστορία, για 4η συνεχόμενη σεζόν!

Διαθέτει εξαιρετικό υλικό. Είναι μία από τις ομάδες που μπορούν και πρέπει να διεκδικήσουν το Κύπελλο.

Έχει ξεκινήσει εξαιρετικά το πρωτάθλημα, παλεύει όλα τα ματς του, πανηγύρισε τρεις συνεχόμενες νίκες, ήταν στο μέτρου του δυνατού, ανταγωνιστικός και στο Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό.

Και είναι δεδομένο πως στο Περιστέρι και φέτος, είχαν στο μυαλό τους το Κύπελλο Ελλάδος. Πόσω δε μάλλον από την στιγμή που έχει συμπληρωθεί μία δεκαετία και παραπάνω από τους δύο συνεχόμενους τελικούς!

Για ακόμη μία σεζόν όμως, και για την ακρίβεια για 4η συνεχόμενη, η κληρωτίδα δεν χαμογέλασε στον Ατρόμητο. Ο λόγος; Διότι ακόμη και αν καταφέρει να προκριθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό, στη φάση των «16», θα βρει κατά πάσα πιθανότητα στον δρόμο του τον Ολυμπιακό.

Μπάλα είναι, όλα είναι ανοιχτά, αλλά στο τέλος της ημέρας, τα όνειρα φαίνεται πως σταματούν νωρίς και φέτος. Και είναι… κρίμα για τους Περιστεριώτες του Πάμπλο Γκαρσία, οι οποίοι για 4η συνεχόμενη σεζόν, συναντούν από τον 5ο γύρο μέχρι και τα προημιτελικά, τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά, οι τέσσερις τελευταίες κληρώσεις του Ατρομήτου στο Κύπελλο:

2024-25: Φάση των «16» με τον Παναθηναϊκό

2023-24: Προημιτελικά με τον Παναθηναϊκό

2022-23: Φάση των «16» με τον Ολυμπιακό

2021-22: 5ος γύρος με τον Παναθηναϊκό

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0