Football Talk

Ο Κλοντ Μακελελέ ήρθε στον Asteras AKTOR και μπορεί να πανηγυρίσει… Κύπελλο Ελλάδος, με «ζευγάρωμα – όνειρο»!

Ο Κλοντ Μακελελέ ήρθε στον Asteras AKTOR και μπορεί να πανηγυρίσει… Κύπελλο Ελλάδος, με «ζευγάρωμα – όνειρο»!

Έχετε αντιληφθεί ποιος είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσει ο Asteras AKTOR για να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος; Μοιάζει… απλός, θεωρείται φαβορί. Γιατί λοιπόν ο Κλοντ Μακελελέ να μην πανηγυρίσει ένα τρόπαιο, στην πρώτη του σεζόν στην Τρίπολη;

Και κάπως έτσι, γνωστά έγιναν τα «ζευγάρια» που μπορούν να κάνουν την εμφάνισή τους στο Κύπελλο Ελλάδος, στη φάση των «16».

Και ναι, όλοι εστιάσαμε στο τι θα συμβεί με τους «μεγάλους» και στο αν θα έχουμε μία «μονομαχία» του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά, αλλά δεν παίζουν μόνοι τους.

Και καλό θα ήταν να δούμε τι μέλλει γενέσθαι και με τους υπολοίπους. Πόσω δε μάλλον, αν αναλογιστεί κανείς πως υπάρχει μία «χρυσή» ευκαιρία» για τον Asteras AKTOR του Κλοντ Μακελελέ, να φτάσει ιδιαίτερα μακριά στον θεσμό.

Γιατί το λέμε αυτό; Διότι αν η ομάδα της Τρίπολης ξεπεράσει το εμπόδιο της Ζακύνθου και του Αιγέα Πλωμαρίου ή της Καβάλας, θα τεθεί αντιμέτωπος είτε με τον Πανιώνιο, είτε με τον Πανσερραϊκό.

Φυσιολογικά, μπορεί να πανηγυρίσει πρόκριση. Και αν το κάνει, θα συναντήσει έναν εκ των Κηφισιά, ΟΦΗ, Βόλου ή Παναχαϊκής.

Ναι, όποια και να βρεθεί στον δρόμο του, ο Κλοντ Μακελελέ μπορεί να αισθανθεί φαβορί. Και στο τέλος της ημέρας, γιατί να μην είναι η δική του ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος; Μόνο απίθανο δεν θεωρείται…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0