Football Talk

Τέλος το ποδόσφαιρο στα 32 του χρόνια: Είχε κάνει ντεμπούτο στα 16, κόντρα στον ΠΑΟΚ, μέσα στην Τούμπα!

Τέλος το ποδόσφαιρο στα 32 του χρόνια: Είχε κάνει ντεμπούτο στα 16, κόντρα στον ΠΑΟΚ, μέσα στην Τούμπα!

Την απόφασή του να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο σε ηλικία 32 ετών ανακοίνωσε ο Σίμος Ρουμπουλάκου, μετά από 15 χρόνια καριέρας!

«Αντίο» στο ποδόσφαιρο αποφάσισε να δώσει μετά από 15 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα ο Σίμος Ρουμπουλάκου, μόλις στα 32 του χρόνια.

Έπαιξε σε αρκετές ελληνικές ομάδες, συνέδεσε την καριέρα του με τη Super League, έκανε ντεμπούτο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε ηλικία 16 ετών, μέσα στην Τούμπα.

Αποφάσισε, όπως και ο ίδιος δήλωσε, να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του!

 

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Σίμου Ρουμπουλάκου:

«Αγαπημένοι μου φίλοι μετά από ώριμη σκέψη  ήρθε η ώρα για μια νέα αλλαγή σελίδας στην ζωή μου. Μετά από 15 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αποφάσισα να πω αντίο σε αυτό που ονειρευόμουν από παιδί.

Όπως όλα στη ζωή έχουν αρχή, μέση και τέλος, έτσι και εγώ νιώθω πως πλέον το δικό μου ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Σταματάω  με το κεφάλι ψηλά και είμαι  περήφανος για την πορεία μου σαν αθλητής.

Πραγματικά αισθάνομαι τυχερός και είμαι  ευγνώμων για όλα αυτά που έζησα. Χαρές, λύπες, νίκες, ήττες, φιλίες ζωής που θα με συνοδεύουν για μια ζωή. Μετά από 15 χρόνια στου αγωνιστικούς χώρους έζησα στιγμές που θα τις κουβαλάω και στη νέα σελίδα που ανοίγεται στην ζωή μου.  O αθλητισμός είναι γεμάτος στιγμές, υπάρχουν οι όμορφες  στιγμές που σου γεμίζουν την καρδιά αλλά και κάποιες άλλες άσχημες που σου την ραγίζουν.

Στην πορεία μου έζησα πολλές τέτοιες στιγμές  άλλες καλές, άλλες όχι τόσο καλές, αλλά πάντα  έβρισκα την δύναμη να συνεχίζω και να παλεύω για να φτάσω στο στόχο μου.

Στην ζωή είναι σημαντικό να κυνηγάς τα όνειρα σου  και να παλεύεις για αυτά, και νομίζω πως  προσωπικά τα κατάφερα να πετύχω κάποια από αυτά, όπως  από το Α ' τοπικό της  (Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α ) με την φανέλα της Τρίγλιας Ραφήνας σε ηλικία 16 χρόνων και μετά από μόλις τρία χρόνια στην Superleague και ντεμπούτο με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν ένα συναίσθημα αδιανόητο. Και σε αυτό δεν ήμουν μόνος, υπήρχαν άνθρωποι που πίστεψαν σε μένα και γι αυτό θα είμαι πάντα ευγνώμων για όλα.

Όλα αυτά δεν θα τα είχα πετύχει αν δεν είχα δίπλα μου την οικογένειά μου από την οποία είχα τεράστια υποστήριξη στα καλά και στα άσχημα και χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Ήταν εκεί κι έδωσαν τα πάντα σε μένα  για να μην μου λείπει τίποτα και να αφοσιωθώ αποκλειστικά στην καριέρα μου.

Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ πάει στην γυναίκα μου Χριστίνα η οποία είναι το στήριγμά μου τα οκτώ τελευταία χρόνια και είναι δίπλα μου σε κάθε απόφαση και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα και μου υπενθύμιζαν όλα αυτά τα χρόνια πως καμιά επιτυχία ή αποτυχία δεν ορίζει τον άνθρωπο.

Τέλος, δεν θα μπορούσα να μην εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους τους φίλους μου, πρώην συμπαίκτες, προπονητές, προέδρους και φιλάθλους των ομάδων που αγωνίστηκα και που συνεργάστηκα στο παρελθόν.

Τρίγλια Ραφήνας

Π.Α.Ε Καλαμάτα

Π.Α.Ε ΠΑΣ  Γιάννινα

Π.Α.Ε Παναιτωλικός 

Π.Α.Ε Παναιγιάλειος

Π.Α.Ε Απόλλων Σμύρνης

FK Kukesi

UTA Arad FC

Chindia Targoviste FC 

Π.Α.Ε Ιωνικός

Σας ευχαριστώ όλους!

Με Εκτίμηση και Σεβασμό!

Σίμος Ρουμπουλάκου»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0