Football Talk

Ο Πανιώνιος επέστρεψε στο σπίτι του και το γιόρτασε με νίκη κόντρα στα Χανιά

Ο Πανιώνιος επέστρεψε στο σπίτι του και το γιόρτασε με νίκη κόντρα στα Χανιά
Με τον ιδανικότερο τρόπο συνδυάστηκε η επιστροφή του Πανιωνίου στο σπίτι του στις επαγγελματικές κατηγορίες αφού επικράτησε των Χανίων με 1-0 με γκολ-τακουνάκι του Αυλωνίτη.

Με τον Τάσο Αυλωνίτη να πετυχαίνει το χρυσό γκολ ο Πανιώνιος γιόρτασε την επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες μπροστά στους οπαδούς του. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 1-0 των Χανίων με το γκολ-τακουνάκι του αρχηγού της ομάδας, Τάσο Αυλωνίτη, στο 20ο λεπτό του αγώνα.

Μετά το γκολ και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος προσπάθησε να κάνει διαχείριση του 1-0, ενώ τα Χανιά προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς όμως επιτυχία με τους Νεοσμυρνιώτες λίγο πριν το τέλος του αγώνα να έχουν δοκάρι με τον Αλεξανδράκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος (Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Αυλωνίτης, Πότση, Χρούστενιτς, Μπούσης, Τσορνομάζ, Γκίνη (58 λ.τ Ενγκουέμ), Κολοβός (71′ Αλεξανδράκης), Βερνάρδος (58′ Στούπης), Φελίσιο (77′ Διονέλλης) , Πιερτζακόμι (77′ Γεμιστός).

Χανιά (Σπανός): Σαφαρίκας, Μουνάφο (25′ Κυριακίδης), Στεπίνσκι (66′ Κόλα), Τσέλιος (79′ Παχής), Μανουσάκης (66′ Πινακάς), Γκμπενιόν, Γκοράνοφ, Αρτουντουάγκα (79′ Λιάτσος), Προβυδάκης, Μάλτσι, Λεμονής.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0