Football Talk

«Ντοπιέτα» Βλάχοβιτς και πρώτη θέση για τη Γιουβέντους, μετά τη νίκη επί της Τζένοα!

«Ντοπιέτα» Βλάχοβιτς και πρώτη θέση για τη Γιουβέντους, μετά τη νίκη επί της Τζένοα!

Εντυπωσιακός Βλάχοβιτς σκοράρει δις απέναντι στη Τζένοα και με συνοπτικές διαδικασίες παίρνει τη νίκη στο «Λουίτζι Φεράρις» (3-0), στέλνοντας τη Γιουβέντους στην κορυφή της Serie A!

Στοίχισε στην Τζένοα η τιμωρία για τα επεισόδια στο Κύπελλο Ιταλίας με τη Σαμπντόρια και χωρίς τον κόσμο της στις κερκίδες ήταν σαν… χαμένη. Εύκολη λεία για τη φορμαρισμένη Γιουβέντους, που με μπροστάρη τον «τρελό» Σέρβο, Ντούσαν Βλάχοβιτς, πέρασε αναίμακτα από το «Λουίτζι Φεράρις», με τελικό σκορ 3-0, και βλέπει την κορυφή της Serie A.

Ένα ημίχρονο κάποια πολλές φάσεις και τους «μπιανκονέρι» να έχουν την κατοχή και να ελέγχουν το παιχνίδι, χωρίς αποτέλεσμα. Μοναδική καλή ευκαιρία ήταν του Βλάχοβιτς στο 34΄, όπου προσπάθησε να στείλει απευθείας τη μπάλα στα δίχτυα από εκτέλεση φάουλ, που πέρασε ελάχιστα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ένα λάθος της Τζένοα, συγκεκριμένα του Ντε Βίντερ, ο οποίος βρήκε τη μπάλα με το χέρι στην περιοχή, έστειλε τον Βλάχοβιτς στην άσπρη βούλα και το 1-0 από το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα του Μότα. Το 3-0 πέτυχε ξανά ο Σέρβος, στο 55΄, έπειτα από πάσα του Κουπμάινερς στην περιοχή , έστειλε με ψυχραιμία στην εστία.

Όσο και να πάλεψαν οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σπάσουν την αντίπαλη άμυνα και να σκοράρουν. Αντίθετα, ο Κονσεϊσάο έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς, πετυχαίνοντας ένα υπέροχο γκολ για το 3-0.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Τζένοα (Τζιλαρντίνο): Γκολίνι, Βάσκεζ, Μπάνι, Ντε Βίντερ, Αχανόρ (Ματούρο 69΄), Μιρέτι (Aνκέγε 69΄), Μπάντελι (Μποχινέν 25΄), Φρίντρουπ, Τζανόλι (Σαμπέλι 85΄), Βιτίνια, Πιναμόντι

Γιουβέντους (Μότα): Περίν, Καλούλου (Σαβόνα 74΄), Μπρέμερ, Ντανίλο, Ρουχί (Καμπιάσο 74΄), Φατζιόλι, ΜακΚένι (Ντούγλας Λουίς 62΄), Νίκο Γκονζάλες (Κονσεϊσάο 62΄), Κουπμάινερς, Γιλντίζ (Τουράμ 74΄), Βλάχοβιτς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0