Football Talk

Όποιος μπορεί ας κερδίσει την Athens Kallithea: Ένα ματς έχασε και είχε αγχώσει σε μεγάλο βαθμό τον Ολυμπιακό! (video)

Όποιος μπορεί ας κερδίσει την Athens Kallithea: Ένα ματς έχασε και είχε αγχώσει σε μεγάλο βαθμό τον Ολυμπιακό! (video)

Μπορείτε να κερδίσετε την Athens Kallithea; Λέτε «ναι». Αν μπορείτε λοιπόν, ας το κάνετε! Διότι η ομάδα του Ντονάτι πήρε την 5η της ισοπαλία σε έξι ματς της Stoiximan Super League στον Βόλο. Προηγήθηκε, πιέστηκε, άντεξε και συνεχίζει εξαιρετικά στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, μετά το 1-1.

Ένα εξαιρετικό ματς εξελίχθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ανάμεσα στον Βόλο και την Athens Kallithea, για την 6η αγωνιστική της Stoximan Super League, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν άλλον έναν βαθμό (1-1) χάρη στον απίθανο τερματοφύλακά τους, Μπερναμπέ Μπαραγκάν!

Ο Βόλος στην πρεμιέρα του Πουρσαϊτίδη στον πάγκο της ομάδας για το πρωτάθλημα απείχε μία… καλή τελική προσπάθεια από τη νίκη, όμως βρήκε απέναντί του τον τρομερό γκολκίπερ των νεοφώτιστων, που δεν του επέτρεψε να πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς.

Και κάπως έτσι, η Athens Kallithea εξακολουθεί να έχει ηττηθεί πολύ δύσκολα, μόνο από τον Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Μόνο οι «ερυθρόλευκοι» τα κατάφεραν. Και αυτό με πολύ άγχος και πίεση, με τον Ντονάτι να έχει δημιουργήσει ένα εκπληκτικό σύνολο!


Και τα δύο γκολ της αναμέτρησης ήταν εκπληκτικά, με τον Τζιάνι να ανοίγει το σκορ για την Athens Kallithea με φοβερή ατομική προσπάθεια, ενώ ο Μεντιέτα με σουτ-δυναμίτη ισοφάρισε σε 1-1 για τον Βόλο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0