Football Talk

Η Ηλιούπολη φώναζε για να λήξει το ματς και η ΑΕΚ Β' ισοφάρισε – Στο 95:32 το γκολ, δύο κόκκινες και ένα ματς – έπος! (video)

Η Ηλιούπολη φώναζε για να λήξει το ματς και η ΑΕΚ Β' ισοφάρισε – Στο 95:32 το γκολ, δύο κόκκινες και ένα ματς – έπος! (video)

Φοβερή εξέλιξη στο ΑΕΚ Β΄ - Ηλιούπολη, έντονα παράπονα των φιλοξενούμενων, ολοκληρώθηκε στο 2-2 το ματς, στην 2η αγωνιστική της Super League 2. Δύο κόκκινες, τέσσερα γκολ, δύο στις καθυστερήσεις!

Μία τεράστια νίκη επί της ΑΕΚ Β’ και μάλιστα εκτός έδρας βρέθηκε μία «ανάσα» να πανηγυρίσει η Ηλιούπολη, αλλά δεν τα κατάφερε, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στην τελευταία στιγμή του ματς!

Αναλυτικότερα, στην έναρξη της 2ης αγωνιστικής της Super League 2, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μαυρία στο 24ο λεπτό, αλλά 12 λεπτά αργότερα, βρέθηκαν να αγωνίζονται με παίκτη λιγότερο!


Ο Μαϊδανός αποβλήθηκε και ο Κατσίκας ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 63’. Το μομέντουμ είχε γυρίσει, η ΑΕΚ Β’ φάνταζε φαβορί, αλλά μία νέα αποβολή ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα της συνάντησης.

Ο Μανισά άφησε και τη γηπεδούχο με «10» παίκτες και στο 91ο λεπτό, ο Αλεξόπουλος έβαλε ένα «παλικαρίσιο» γκολ. Τους… πήρε όλους στη δύναμη, πλάσαρε δίχως τερματοφύλακα μπροστά του και το «διπλό» πλησίασε πιο πολύ από ποτέ.


Πέντε ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων, φώναζε για λήξη η Ηλιούπολη, αλλά ο Θεοδωρίδης διαμόρφωσε το τελικό σκορ της συνάντησης από κοντά!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0