Football Talk

Πώς ένας Έλληνας μπορεί να δει το «Ολύμπικο» γεμάτο… Λάτσιο; Η ευκαιρία της σεζόν, εξαιτίας του Τζένοα – Σαμπντόρια!

Πώς ένας Έλληνας μπορεί να δει το «Ολύμπικο» γεμάτο… Λάτσιο; Η ευκαιρία της σεζόν, εξαιτίας του Τζένοα – Σαμπντόρια!

Μεγάλη τιμωρία για Τζένοα και Σαμπντόρια, μένει να δούμε αν η Λάτσιο θα κάνει το «Ολύμπικο» ένα… κάστρο στις 10 Οκτωβρίου και αν ο Χρήστος Μανδάς θα δει το περσινό ρεκόρ προσέλευσης με τη Ρόμα να καταρρίπτεται!

Μπορεί η Σαμπντόρια να κατάφερε να πάρει μία τεράστια πρόκριση επί της Τζένοα στη φάση των «32» του Κυπέλλου Ιταλίας, όμως στο τέλος της ημέρας ουδείς θυμάται τη διαδικασία των πέναλτι και την επική της νίκη.

Ο λόγος; Διότι έλαβαν χώρα θλιβερά σκηνικά ανάμεσα στους φίλους των δύο ομάδων, με συνέπεια η Serie A να παίρνει την απόφαση να διεξαχθεί με κλειστό το «Λουίτζι Φεράρις» το Τζένοα - Γιουβέντους το Σάββατο (28/9) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο αλλά και το Σαμπντόρια - Γιούβε Στάμπια στις 4 Οκτωβρίου (Τζένοα και Σαμπντόρια έχουν κοινή έδρα).

Οι αποφάσεις εις βάρος των δύο ομάδων της Γένοβας δεν σταμάτησαν όμως εκεί, με τη διοργανώτρια αρχή να απαγορεύει στους οπαδούς και των δύο ομάδων να μετακινηθούν στα τρία επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια των Τζένοα και Σαμπντόρια.

Από εκεί και πέρα όμως, τα επεισόδια και η κατάληξη της υπόθεσης, δίνουν μία τεράστια δυνατότητα στη Λάτσιο και τον κόσμο της! Ο λόγος; Διότι η ομάδα του Χρήστου Μανδά θα έχει τη δυνατότητα να καταρρίψει το δικό της ρεκόρ και να γεμίσει το «Ολύμπικο» στο μέτρο του δυνατού.

Να υπάρχει ένα γήπεδο που θα ηχεί μόνο το όνομα της Λάτσιο και να ξεπεράσει τους 63.000 φίλους της που παρακολούθησαν στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο το ντέρμπι με τη Ρόμα! Στις 10 Οκτωβρίου υποδέχεται η Λάτσιο την Τζένοα και μένει να δούμε αν αυτό είναι εφικτό…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0