Football Talk

Απίστευτο: Ο Διαγόρας Ρόδου αποκλείστηκε ΞΑΝΑ στα πέναλτι – Αδιανόητη ιστορία, πανηγύρισε η Athens Kallithea! (video)

Απίστευτο: Ο Διαγόρας Ρόδου αποκλείστηκε ΞΑΝΑ στα πέναλτι – Αδιανόητη ιστορία, πανηγύρισε η Athens Kallithea! (video)

Τρίτη σερί σεζόν. Στο ίδιο γήπεδο. Στην 3η, στην 4η ή στην 5η φάση του Κυπέλλου. Η κατάληξη είναι πάντα η ίδια! Ο Διαγόρας Ρόδου μένει εκτός του θεσμού, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στη διαδικασία των πέναλτι…

Κάθε πέρυσι και καλύτερα, κάθε φέτος τα… ίδια. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον Διαγόρα Ρόδου.

Κάθε χρόνο προσπαθεί στο Κύπελλο Ελλάδος, σε κάθε περίπτωση καταθέτει τον καλύτερό του εαυτό.

Και στις τρεις τελευταίες συμμετοχής του στον θεσμό, πάντα βρίσκεται μία ομάδα, είτε από τη Stoiximan Super League, είτε από μικρότερη κατηγορία, η οποία κατορθώνει να τον αποκλείσει στη διαδικασία των πέναλτι.

Στη φετινή περίπτωση, πρωταγωνίστρια ήταν η Athens Kallithea. Τι και αν αστόχησε στο πρώτο πέναλτι ο Ματίγια; Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν και πήραν την πρόκριση, υπενθυμίζοντας στον Διαγόρα Ρόδου τον… Παναιτωλικό!

Πέρυσι, στο ίδιο γήπεδο, μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας, το ματς οδηγήθηκε στη «ρώσικη ρουλέτα». Και οι Αγρινιώτες επικράτησαν, χάρη στο 5-4 από τον Ντουάρτε και την άστοχη εκτέλεση του Νικολή!

Το κακό «τρίτωσε» φέτος. Ναι, καλά καταλάβατε. Όλα ξεκίνησαν τη σεζόν 2022-23. Με αντίπαλο τον Απόλλων Πόντου. «Λευκή» ισοπαλία, πέναλτι, 4-2 τελικό αποτέλεσμα, ξανά εντός έδρας ο Διαγόρας.

Είναι απίστευτο…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0