Football Talk

«Τσάρος» στην Πλατεία: Στην Αθήνα για τον Πανιώνιο ο Τσερίσεφ!

«Τσάρος» στην Πλατεία: Στην Αθήνα για τον Πανιώνιο ο Τσερίσεφ!
Ο Ντενίς Τσερίσεφ προσγειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στον Πανιώνιο μετρούν ήδη αντίστροφα για την επισημοποίηση μιας σπουδαίας μετακίνησης.  

Ήδη στο άκουσμά της η είδηση σκόρπισε τον ενθουσιασμό. Στην αποβίβαση νωρίτερα επικράτησε… φρενίτιδα και πλέον άπαντες αναμένουν την ολοκλήρωση του τυπικού μόνο σκέλους της μετακίνησης, ώστε να επισημοποιηθεί «και με τη βούλα» μια σπουδαία μεταγραφή.

 Ο Ντένις Τσερίσεφ προσγειώθηκε από την Μαδρίτη στην Αθήνα με τελικό προορισμό την… Πλατεία της Νέας Σμύρνης και τον «ιστορικό» Πανιώνιο, ο οποίος επέλεξε τον ηγέτη που θα τον οδηγήσει ξανά στη πρώτη τη τάξει κατηγορία. Οπαδοί, όπως αναμενόταν, βρέθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και η στιγμή της άφιξης του Ρώσου εξτρέμ ήταν το… σύνθημα έναρξης των πανηγυρισμών και των συνθημάτων.

Η συμφωνία είναι προφορική για την ώρα και αναμένεται να κλείσει άμεσα, αφού κριθούν ως πετυχημένα τα απαραίτητα ιατρικά τεστ. Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης και στέλεχός της προ οκταετίας, έχοντας κατακτήσει το Champions League το 2016. Κορυφαίο του παράσημο το εντυπωσιακό του Μουντιάλ δύο καλοκαίρια μετά με διοργανώτρια την πατρίδα του. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0