Football Talk

Και αν το Άρσεναλ – Μπόλτον είναι η αρχή μίας καριέρας; Παίζει αναγκαστικά ένας… 16άχρονος τερματοφύλακας!

Και αν το Άρσεναλ – Μπόλτον είναι η αρχή μίας καριέρας; Παίζει αναγκαστικά ένας… 16άχρονος τερματοφύλακας!

Ο ένας πρέπει να ξεκουραστεί, ο άλλος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ο τρίτος δεν είναι έτοιμος. Έχει σοβαρό πρόβλημα η Άρσεναλ για το ματς του 3ου γύρου του Λιγκ Καπ με την Μπόλτον. Και ίσως η λύση δοθεί από έναν 16άχρονο γκολκίπερ!

Μία ιδιαίτερη ιστορία φαίνεται πως επιφυλάσσει η αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπόλτον, για τον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ, με τους «κανονιέρηδες» να επιστρέφουν στο «Έμιρεϊτς» και να φιλοδοξούν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους επικράτηση, μετά από δύο παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις.

Τι θέλουμε να πούμε λοιπόν για την εν λόγω ιστορία; Είναι δεδομένο πως ο Μικέλ Αρτέτα θα προβεί σε εκτεταμένο rotation, όμως υπάρχει και μία έκπληξη, η οποία ενδεχομένως αναγκαστικά, θα κάνει την εμφάνισή της.

Συζητάμε για τον τερματοφύλακα με τον οποίο θα ξεκινήσει η Άρσεναλ! Προφανώς και δεν θα είναι αυτός ο Νταβίντ Ράγια, ώστε να ξεκουραστεί, αλλά και να αποκατασταθεί πλήρως ένα χτύπημα που είχε στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Δεύτερος στην Άρσεναλ είναι ο Νέτο, αλλά δεν θα αγωνιστεί! Ο λόγος; Διότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, από την στιγμή που ξεκίνησε ως βασικός με την Μπόρνμουθ, στον 2ο γύρο του θεσμού, στον αποκλεισμό από τη Γουέστ Χαμ, μερικές ημέρες πριν ανακοινωθεί τυπικά ο δανεισμός του από τους «κανονιέρηδες».

Τρίτος στη σχετική ιεραρχία είναι ο Τόμι Σέτφορντ, ο οποίος όμως δεν προπονείται κανονικά με την ομάδα, έπειτα από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, εξαιτίας ζητήματος με τη φυσική του κατάσταση.

Ποιος μένει λοιπόν; Ονομάζεται Τζακ Πόρτερ, είναι 16 ετών και βρίσκεται στις ακαδημίες του club. Και ναι, ίσως να είναι η στιγμή του, από την στιγμή που δεν μοιάζει πιθανή κάποια εκ των υπόλοιπων επιλογών!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0