Football Talk

Ο Πάμπλο Γκαρσία οδηγεί «μαεστρικά» τον Ατρόμητο: Ρεκόρ εξαετίας, 5η θέση και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Πειραιά!

Ο Πάμπλο Γκαρσία οδηγεί «μαεστρικά» τον Ατρόμητο: Ρεκόρ εξαετίας, 5η θέση και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Πειραιά!

«Μαγικό» ξεκίνημα για τον Ατρόμητο, δύο συνεχόμενες νίκες, μία μόλις ήττα στη σεζόν, στις καθυστερήσεις από τον ΠΑΟΚ. Κάνει δουλειά ο Πάμπλο Γκαρσία στο Περιστέρι και η ομάδα του μπορεί να «ονειρεύεται» πολλά φέτος. Αυτό άλλωστε «μαρτυρά» και το ρεκόρ… εξαετίας, μία εβδομάδα πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό!

Μπορεί ο Ατρόμητος να μην κατάφερε να κερδίσει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Stoiximan Super League, όμως όποιος καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο και μπορεί να μην κρίνει μόνο από το αποτέλεσμα, γνωρίζει πως η εικόνα της ομάδας ήταν ενθαρρυντική.

Είχε φάσεις, δημιουργούσε ευκαιρίες, θα μπορούσε να έχει περισσότερους από τους δύο βαθμούς που είχε συγκεντρώσει.

Διότι έμοιαζε ανώτερος και του Άρη, και του ΟΦΗ στην Κρήτη, αλλά και του ΠΑΟΚ, στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς στο Περιστέρι. Εν τέλει, ηττήθηκε στις καθυστερήσεις από τους Θεσσαλονικείς, πήρε βαθμό στα «χασομέρια» στο Ηράκλειο, και έμεινε στο 0-0 με την ομάδα του Άκη Μάντζιου στην πρεμιέρα.

Παρόλα αυτά, ο Ατρόμητος αποπνέει υγεία και η απόλυτη επιβράβευση ήρθε στα δύο τελευταία ματς. Στο «διπλό» στην Τρίπολη επί του Asteras AKTOR και στη νίκη με 4-2 κόντρα στη Λαμία, στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Εντυπωσιακή εμφάνιση, εξαιρετική εικόνα και αγωνιστική άνοδος που δεν συγκρίνεται με καμία από τις έξι προηγούμενες σεζόν. Διότι ο Ατρόμητος είναι 5ος, σε ισοβαθμία με τον 4ο ΟΦΗ και έχει κάνει το καλύτερό του ξεκίνημα την τελευταία εξαετία.

Μόνο το 2022 είχε συγκεντρώσει ξανά οκτώ βαθμούς στο ξεκίνημα! Πότε όμως, για τελευταία φορά, ξεπέρασε αυτό το όριο έπειτα από πέντε αναμετρήσεις; Τη σεζόν 2018-19, με τον Νταμίρ Κάναντι στον πάγκο!

Για να το κάνει αυτό και να φτάσει τους 13 πόντους, επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας του Λεβαδειακού, με προπονητή τότε τον Άκη Μάντζιο στους γηπεδούχους.

Αναλυτικά, το ξεκίνημα του Ατρομήτου τα τελευταία χρόνια:

(2024-25): 8 βαθμοί

(2023-24): 2 βαθμοί

(2022-23): 8 βαθμοί

(2021-22): 2 βαθμοί

(2020-21): 5 βαθμοί

(2019-20): 5 βαθμοί

(2018-19): 13 βαθμοί

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0