Football Talk

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει τερματοφύλακα, και η «Mundo Deportivo» προτείνει Έλληνα!

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει τερματοφύλακα, και η «Mundo Deportivo» προτείνει Έλληνα!
Ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν τραυματίστηκε σοβαρά και η Μπαρτσελόνα θα βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του. Η Mundo Deportivo δημοσίευσε μια λίστα με πιθανούς αντικαταστάτες του και ανάμεσα στα ονόματα είναι και ενός Έλληνα, του Κώστα Λάμπρου.
Μπορεί η Μπαρτσελόνα να πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Βιγιαρεάλ με το εμφατικό 5-1, αλλά η νίκη της αυτή σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ζημιά στον πρόσθιο χιαστό που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αυτό σημαίνει πως οι «μπλαουγκράνα» θα πρέπει να βγουν στην αγορά για την αντικατάσταση του. Στο πλαίσιο αυτό η «Mundo Deportivo» δημοσίευσε μία λίστα με ελεύθερους τερματοφύλακες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν στόχο των Καταλανών, και ανάμεσά τους βρίσκεται κι ένας Έλληνας!

Ο λόγος για τον 33χρονο Κώστα Λάμπρου, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος από το καλοκαίρι. Ο Λάμπρου κουβαλάει μια πλούσια καριέρα έχοντας φορέσει την φνέλα μεγάλων ομάδων όπως ο Άγιαξ και η Φέγενορντ, καθώς και των Φίτεσε και Βίλεμ μεταξύ άλλων.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0