Football Talk

Το Μιλάνο βάφτηκε «κόκκινο»: Μεγάλη επιστροφή της Μίλαν που «λύγισε» την Ίντερ στο 89΄! (video)

Το Μιλάνο βάφτηκε «κόκκινο»: Μεγάλη επιστροφή της Μίλαν που «λύγισε» την Ίντερ στο 89΄! (video)

Ντέρμπι ντε λα Μαντονίνα στην πέμπτη αγωνιστική της Serie A και πως γίνεται να μην έχει νικητή; Η Μίλαν πάλεψε μέχρι τέλους, απείλησε, προηγήθηκε, λίγο έλειψε και να ηττηθεί από την Ίντερ. Όμως ο Γκάμπια ήταν εκεί και με κεφαλιά στο 89΄ «έσωσε» την κατάσταση (1-2) και τον Φονσέκα από βέβαιη… απόλυση!

Σπουδαία νίκη της Μίλαν επί της Ίντερ (1-2)στο «Τζουζέπε Μεάτσα», σε ένα ντέρμπι που φάνηκε αντάξιο του ονόματός του!

Γρήγορο προβάδισμα πήρε η Μίλαν με τον Πούλισικ στο 10ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης, που πέρασε την άμυνα της Ίντερ και νίκησε τον Ζόμερ, στέλνοντας τη μπάλα στην κάτω αριστερή γωνία της εστίας για το 1-0. Η χαρά των «ροσονέρι» δεν κράτησε πολύ,  καθώς πριν το ημίωρο μια ωραία βαθιά μπαλιά από  τον Παβάρ στέλνει τον Ντιμάρκο στο χώρο, ο οποίος σε συνεργασία με τον Λαουτάρο κάνει το 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν εξίσου ευκαιρίες για να σκοράρουν. Μετά τη μία ώρα αγώνα η Ίντερ ήταν αυτή που κυκλοφορούσε τη μπάλα και τη Μίλαν να απειλεί με αντεπιθέσεις. Η πιο σημαντική στιγμή για την ομάδα του Φονσέκα ήρθε λίγο πριν το 80΄, πάλι στον αιφνιδιασμό, με εξαιρετική πάσα στον Έιμπραχαμ, που σούταρε στην εστία του Ζόμερ. Ο Ελβετός απέκρουσε εντυπωσιακά και κράτησε την ομάδα του ζωντανή στο παιχνίδι. Η πίεση απέδωσε «καρπούς» και στο 89΄από εκτέλεση κόρνερ του Ράιντερς, ο Γκάμπια με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ίντερ (Ιντζάγκι): Ζόμερ, Παβάρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Μικιταριάν (Φρατέζι 63΄), Τσαλχάνογλου (Ασλάνι 63΄), Μπαρέλα (Ζιελίνσκι 74΄), Ντιμάρκο, Ντούμφρις (Νταρμιάν 63΄), Τουράμ, Μαρτίνες

Μίλαν (Φονσέκα): Μενιάν, Τομόρι, Γκάμπια, Έμερσον, Ερναντές, Φοφανά, Ράιντερς, Λεάο, Πούλισικ (Οκαφόρ 78΄), Έιμπραχαμ, Μοράτα (Λόφτους τσικ 78΄)


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0