Football Talk

«Ελάτε, σας... το παίρνουμε!»: Η Μπαρτσελόνα προελαύνει, «βύθισε» με πεντάρα τη Βιγιαρεάλ στο Λα Θεράμικα!

«Ελάτε, σας... το παίρνουμε!»: Η Μπαρτσελόνα προελαύνει, «βύθισε» με πεντάρα τη Βιγιαρεάλ στο Λα Θεράμικα!

«Τεσσάρα εντός εσείς; Πεντάρα εκτός εμείς!». Για μια ακόμη αγωνιστική η Μπαρτσελόνα εντυπωσίασε και με επιβλητική πεντάρα… στέψης θριάμβευσε επί τη Βιγιαρεάλ με 5-1, παραμένοντας δικαιωματικά μόνη πρώτη στην κορυφή και στο +4 από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όχι, δεν είναι η Μπαρτσελόνα του Τσάβι. Ούτε του Λουίς Ενρίκε, του αείμνηστου Τίτο Βιλανόβα ή ακόμη και του Πεπ Γκουαρδιόλα. Είναι η Μπαρτσελόνα του Χάνσι Φλικ. Και μόνο. Το… δημιούργημα του Γερμανού coach εντυπωσιάζει και, αν και είναι πολύ νωρίς, παρουσιάζεται ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Τα πεπραγμένα της; Ένα επιβλητικό «6x6» - εδώ σταματά κάθε συζήτηση και αμφιβολία. Καλύτερη επίθεση (22), τρίτη καλύτερη άμυνα (5) με μέσο όρο σκοραρίσματος 3, 6 γκολ ανά αγώνα! Απαραίτητη η νίκη απόψε, ώστε να διατηρηθεί το +4 από την Ρεάλ Μαδρίτης, που βρίσκεται στο κατόπι της και να στείλει μηνύματα απανταχού. Τα έστειλε και… με το παραπάνω! 

Η Μπαρτσελόνα ταξίδεψε στο Λα Θεράμικα και ισοπέδωσε με 5-1 τη Βιγιαρεάλ, με τους συνήθεις υπόπτους της επιθετικής γραμμής, Ραφίνια (75΄, 83’) και Λεβαντόφσκι (20’, 35΄) να σκόραρουν δις από ένα ημίχρονο και επιβεβαίωσαν την κυριαρχία της ομάδας τους. 


Στο 38’ ο Αγιόθε Πέρεθ μείωσε (38’) και ο Πάμπλο Τόρε ενδιάμεσα έδωσε προβάδισμα δύο γκολ ξανά στους Καταλανούς, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν γυρίσει οριστικά σελίδα με τον Χάνσι Φλικ στον πάγκο τους και εντυπωσιάζουν. Μοναδικό μελανό σημείο; Ο σοβαρός τραυματισμός του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, ο οποίος σε μια έξοδό του προ το τέλος του πρώτου μέρους χύπησε στο γόνατο και ενδέχεται να μείνει εκτός όλη τη σεζόν!  

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0