Football Talk

Ο ΟΦΗ «σώθηκε», ο Λεβαδειακός δεν πανηγυρίζει ούτε τώρα: Buzzer beater στο 95’, βαθμός μετά το… 2013!

Ο ΟΦΗ «σώθηκε», ο Λεβαδειακός δεν πανηγυρίζει ούτε τώρα: Buzzer beater στο 95’, βαθμός μετά το… 2013!
Μία μεγάλη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ θα πανηγύριζε ο Λεβαδειακός, αν δεν... υπήρχε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος,  ο οποίος ισοφάρισε στα... χασομέρια σε 1-1 και συνέχισε το αήττητό του για τέταρτη αγωνιστική, στερώντας από τους γηπεδούχους τους πρώτους τους βαθμούς στη Stoiximan Super League.«Έσπασε» η παράδοση, οι Κρητικοί φέυγουν από αυτό το γήπεδο με βαθμό μετά από 11 τελευταία χρόνια! 

Στη Λιβαδειά ο τοπικός Λεβαδειακός υποδέχθηκε τον ΟΦΗ με στόχο το παρθενικό του τρίποντο· οι Κρητικοί προέρχονται από δύο νίκες (εκτός 3-1 τον Βόλο και εντός 3-2 τον Άρη) και έχουν κάθε κίνητρο να «χτίσουν» ένα σερί αποτελεσμάτων, αφού είναι αήττητοι τρεις αγωνιστικές, καθώς των δύο συνεχόμενων νικών προηγήθηκε η ισοπαλία με τον Ατρόμητο για την τρίτη αγωνιστική (24/08, 1-1).  

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν πιο επικίνδυνοι, με τα λάθη εκατέρωθεν να κυριαρχούν. Με πολλά κόρνερ και φάουλ ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Γκονθάλεθ να διώχνει στο ένατο λεπτό σε κόρνερ πριν η μπάλα πάει στον Ζίνι, ύστερα από σέντρα του Τσάπρα.  Ζίνι ξανά και Ρόμο σε διάστημα δύο λεπτών (12’ κεφαλιά , 13’ σουτ άουτ) δεν έγιναν επικίνδυνοι, με την πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα να συμβαίνει 10 λεπτά μετά, όταν στο 23’ ο Χριστογέωργος αποκρούει δύο φορές, αρχικά το σουτ του Τσάπρα και μετά την προβολή του Μπάλτσι. Πέντε λεπτά αργότερα, ο ΟΦΗ γίνεται για πρώτη φορά επικίνδυνος το σουτ του Μπάκιτς, όμως, βρίσκει στα σώματα, ύστερα από βολέ του Λαμπρόπουλου. Το ημίχρονο ολοκληρώνεται με κεφαλιά του Γιούνγκ που σταματά ο Γκαραβέλης στο 44΄, σ’ ένα κατά τα άλλα αργό πρώτο ημίχρονο. 

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η επανάληψη, με γκολ στο 46΄ μόλις με τον Μπαλτσί να κάνει ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής, χωρίς να αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Χριστογέωργο. Οι γηπεδούχοι επεδίωξαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους και να «κλειδώσουν» τη νίκη, η οποία θα ήταν και η παρθενική τους στη σεζόν – σ’ αυτό αποσκοπούσε η αλλαγή των εξτρέμ, λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Έτσι κι αλλιώς, η διαχείριση αποτελέσματος φαινόταν διαχειρίσιμη, αφού ο ΟΦΗ δεν απείλησε στιγμή, μέχρι το… 95’! Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ισοφαρίζει με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Σενγκέλια. Το VAR λίγο μετά επικυρώνει το γκολ – μαχαιριά για τους γηπεδούχους, ο ορισμός της λύτρωσης για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αποχωρούν ανέλπιστα με τον πρώτο τους βαθμό από το 2013 και παραμένουν αήττητοι για τέταρτη σερί αγωνιστική.

 

Οι ενδεκάδες:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκαραβέλης, Λιάγκας, Μεχία (82’ Κωστή), Παπαδόπουλος, Τσοκάι (45’ Πλέγκας), Βήχος, Ρόμο (88’ Όσμπολτ), Ζίνι (65’ Γιαννιώτας), Πεντρόζο (88’ Εραμούσπε), Μπάλζι, Τσαπράς

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονζάλες (79’ Μαρινάκης), Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Μπάκιτς (54’ Αποστολάκης), Μπαΐνοβιτς (79΄ Καραχάλιος), Φούντας (79’ Ριέρα), Νους (62’ Σαλσέδο), Σενκγέλια, Γιουνγκ



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0