Football Talk

Απόψε στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Κουάισον!

Απόψε στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Κουάισον!
Ο Ρόμπιν Κουάισον αναμένεται απόψε (22/09, 23:00) στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Άρη
 
Ο Ρόμπιν Κουάισον, αναμένονταν να έρθει στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, αλλά προσωπικοί λόγοι τον υποχρέωσαν να μείνει στη Στοκχόλμη.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι δεδομένη και ο Σουηδός αναμένεται απόψε (22/09), έτσι ώστε να υποβληθεί αύριο σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, να επικυρωθεί η συμφωνία του με την ομάδα και φυσικά να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Ο διεθνής επιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.
 
Ο 31χρονος άσος είχε αποχωρήσει από την Αλ Ετιφάκ και επιθυμία του ήταν να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από τρία χρόνια παρουσίας στη Σαουδική Αραβία. Ο Κουάισον ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΑΙΚ Στοκχόλμης με την οποία μέτρησε 63 παιχνίδια με οκτώ γκολ και πέντε ασίστ. 

Στη συνέχεια ακολούθησε η Παλέρμο η οποία τον απέκτησε έναντι 2 εκατ. ευρώ. Στον ιταλικό Νότο κατέγραψε 70 συμμετοχές με οκτώ γκολ και πέντε ασίστ. Το 2017 ήρθε η σειρά της Μάιντς να τον αποκτήσει έναντι 2.5 εκατ. ευρώ. Στην γερμανική ομάδα είχε 130 παιχνίδια με 34 γκολ και 12 ασίστ πριν αποφασίσει να δεχτεί τα πετροδόλαρα της Αλ Ετιφάκ. Διεθνής με όλες τις εθνικές της Σουηδίας όπου μετράει 52 συμμετοχές και 14 γκολ. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0