Football Talk

Ο Ολυμπιακός φωνάζει, η Athens Kallithea φώναζε, ο VAR αμφισβητείται: Το πρόβλημα είναι πως βρισκόμαστε στην... αρχή!

Ο Ολυμπιακός φωνάζει, η Athens Kallithea φώναζε, ο VAR αμφισβητείται: Το πρόβλημα είναι πως βρισκόμαστε στην... αρχή!

Όλοι φωνάζουν! Ο Ολυμπιακός για το γκολ του Άρη που μέτρησε, η Athens Kallithea πριν από δύο εβδομάδες, για το γκολ που μέτρησε υπέρ του Ολυμπιακού. Οι φάσεις ίδιες, οι γραμμές μπήκαν με τον ίδιο τρόπο. Ας το αποδεχθούμε, για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Σε διαφορετική περίπτωση, θα έρθει μία άλλη ομάδα, σε επτά ημέρες από τώρα, που θα φωνάζει επίσης! Και κάπως έτσι, «βγαίνει δύσκολα» ένα πρωτάθλημα…

Πολύ έντονες είναι οι διαμαρτυρίες από την πλευρά του Ολυμπιακού για τον τρόπο που έγινε το 2-0 υπέρ του Άρη

Αρχικά, όλα ξεκίνησαν από μία στημένη φάση, η οποία προέκυψε από φάουλ που έδωσε ο Ιταλός, Παϊρέτο, εις βάρος του Ανδρέα Ντόη.

Ο διαιτητής είδε αγκωνιά του Έλληνα στόπερ στον Μάνου Γκαρθία, καταλόγισε παράβαση, τιμώρησε τον Ντόη με κίτρινη κάρτα και στην εξέλιξη της φάσης έγινε το 2-0.

Ο Μορόν σκόραρε και οι γηπεδούχοι απέκτησαν ισχυρό προβάδισμα για να φτάσουν στη νίκη, με τον VAR να τοποθετεί τις γραμμές και τον παίκτη να καλύπτεται.

Ο Ολυμπιακός «φωνάζει», όμως είναι δεδομένο πως τέτοιες φάσεις θα προκύψουν για όλες τις ομάδες, κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Είναι άλλωστε, μεγάλη η σεζόν και δεδομένα θα συμβεί σε όλους. Το θέμα είναι να αντιλαμβανόμαστε πως ακόμη και αν έχει γίνει λάθος, μπορεί κάποια στιγμή να λάβει χώρα και υπέρ μας.

Και η Athens Kallithea «φώναζε» στο «Καραϊσκάκη» αλλά δεν πήρε τίποτα. Μπορεί σε αμφότερες περιπτώσεις να έχει δίκιο ο Ολυμπιακός. Μπορεί και στις δύο να αδικείται. Όπως και να έχει όμως, πρέπει όλοι να μάθουμε πως τουλάχιστον σε φάσεις που μοιάζουν… ίδιες, δεν πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε διαφορετικά!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0