Football Talk

Στο παιχνίδι της… Γιουβέντους, δεν κερδίζει κανείς: «Λευκή» ισοπαλία με τη Νάπολι, ξανά clean sheet! (video)

Στο παιχνίδι της… Γιουβέντους, δεν κερδίζει κανείς: «Λευκή» ισοπαλία με τη Νάπολι, ξανά clean sheet! (video)

Η Γιουβέντους δεν δέχεται γκολ, το σερί συνεχίζεται στη Serie A, ο κόσμος της μπορεί να υπερηφανεύεται για την ανασταλτική της λειτουργία, αλλά στο τέλος της ημέρας, δεν κερδίζει ξανά. Υποδέχθηκε τη Νάπολι, το παιχνίδι ήταν… ντέρμπι και αμφότερες έχουν απώλεια βαθμών. Διατηρήθηκε μέχρι τέλους το 0-0, μένει 4η η «Γηραιά Κυρία», στο -1 από τους «παρτενοπέι»!

Σε ένα άκρως ισορροπημένο ημίχρονο με ελάχιστες καλές ευκαιρίες, η Νάπολι απείλησε δύο φορές την εστία της Γιουβέντους, η μία εξ αυτών στις καθυστερήσεις, με τον Πολιτάνο από εκτέλεση φάουλ. Ο Ντι Γκρεγκόριο ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μακ Τόμινεϊ. Οι γηπεδούχοι δεν προσπάθησαν να αναπτυχθούν και να πιέσουν για το γκολ κι έτσι με το 0-0, οι παίκτες να πάνε στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος κύλησε στους ίδιους ρυθμούς, με την ομάδα του Τιάγκο Μότα να έχει την κατοχή, χωρίς να δημιουργούν φάσεις για να προηγηθούν. Στο 70΄ ήρθε η καλύτερη και μοναδική στιγμή για τους «μπιανκονέρι», με σουτ του Κουπμάινερς, που κατέληξε λίγο πάνω από την εστία των «παρτενοπέι».

Οι αλλαγές δε βοήθησαν καμία από τις δύο ομάδες να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα της αντιπάλου κι έτσι το 0-0 είναι και το τελικό σκορ.

Γιουβέντους (Τιάγκο Μότα): Ντι Γκρεγκόριο, Καλούλου, Μπρέμερ, Σαβόνα, Καμπιάσο, Μακ Κένι (Τουράμ 80΄), Λοκατέλι, Νίκο Γκονζάλες, Κουπμάινερς, Γιλντίζ, Βλάχοβιτς (Γουεά 46΄)

Νάπολι (Αντόνιο Κόντε): Μερέτ (Καπρίλε 36΄), Μποντζόρνο, Ραχμάνι, Ολιβέρα, Ντι Λορέντζο, Λομπότκα (Γκίλμουρ 87΄), Ανγκισά, Κβαρατσκέλια (Νέρες 72΄), Μακ Τόμινεϊ, Πολιτάνο (Φολορούνσο 72΄), Λουκάκου (Σιμεόνε 72΄)



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0