Football Talk

Είδε… τόσους στη Γιουνάιτεντ και του «ευχήθηκαν» μόνο τρεις: Ποιοι είπαν στον Μαρσιάλ «καλή επιτυχία στην ΑΕΚ»;

Είδε… τόσους στη Γιουνάιτεντ και του «ευχήθηκαν» μόνο τρεις: Ποιοι είπαν στον Μαρσιάλ «καλή επιτυχία στην ΑΕΚ»;

Καινούργια χώρα, καινούργια ομάδα, καινούργιοι συμπαίκτες. Ο Άντονι Μαρσιάλ κάνει το επόμενο… βήμα στην καριέρα σου με τη μεταγραφή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ΑΕΚ. Άφησε πολλούς πίσω του, θα βρει νέους στο μέλλον. Πόσοι και ποιοι έδωσαν τις ευχές τους στον Γάλλο επιθετικό;

Ο Άντονι Μαρσιάλ εντάχθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2015, με συμφωνία 36 εκατομμυρίων λιρών. Όμως η πορεία του δεν ήταν η αναμενόμενη και δεν κατάφερε να βρει τη θέση του στη βασική ομάδα, κυρίως λόγω τραυματισμών που του στέρησαν την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του.

Στο τέλος της σεζόν 2023-24, έληξε το συμβόλαιό του και αποχώρησε από τους «κόκκινους διαβόλους». Στο διάστημα αυτό, πραγματοποίησε 317 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και σημείωσε 90 γκολ.

Μόλις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, ο Γάλλος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Η ΑΕΚ ήταν μια ευκαιρία για μένα και θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κερδίσω τρόπαια και να φέρω χαρά στους φιλάθλους».

Την Παρασκευή 20/09, ο 28χρονος επιθετικός ανέβασε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με λεζάντα: «Νέο κεφάλαιο. Πάμε @aekfc_official».

 

Είναι σύνηθες σε τέτοιες περιπτώσεις, οι πρώην συμπαίκτες του εκάστοτε παίκτη που παίρνει μεταγραφή να δίνουν δημόσια της ευχές του για το νέο ξεκίνημα.

Πόσοι, όμως, σχολίασαν στον Μαρσιάλ; Μόνο τρεις!

Ο Μπρούνο Φερνάντες, ο Μάρκους Ράσφορντ και ο Χάρι Μαγκουάιρ ήταν αυτοί που επέλεξαν να ευχηθούν στον κάποτε συμπαίκτη τους ό,τι καλύτερο για το καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Υπήρχαν όμως και κάποιοι πρώην παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχουν αγωνιστεί μαζί του που σχολίασαν επίσης στη δημοσίευση για την ΑΕΚ. Αυτοί ήταν ο Τζάντον Σάντσο, ο Άντονι Ελάνγκα, ο Ντόνι φαν ντε Μπεκ και ο Οντιόν Ιγκάλο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0